Kaluđerica, lep, sa parking mestom

Šifra nekretnine : 89434

Prodaja 70.000 € - Stan
35.00 m21.5 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: Kaluđerica Ulica: Mokroluška novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2014 

Stan na idealnom mestu u Kaluđerici, u blizini Smederevskog puta i restorana ''Romantična noć 2''. Uknjižen na 35m2, bez tereta i zabeležbi.

Idealno iskorišćen, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnom sobom, kuhinjom (mogu ostati kuh.elementi), kupatilom.

Terasa je zatvorena kvalitetnim pvc prozorima, koji se mogu pomerati i otvoriti kompletan prostor na terasi.

Dvostrano orijentisan, svetao, izolovan od buke u mirnoj ulici. Parking mesto ispred zgrade uračunato u cenu.

Kvalitetna zgrada iz 2014. god. U blizini autobuske stanice.

Agencijska provizija za kupca 2%.


Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima, Interfon

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Bulbulder

0.5 | 18m2 | 70.000 €
Mariborska, psut/1, stan na odličnoj lokaciji, u porodičnoj stambenoj zgradi sa 5 stanova, odlična povezanost sa svim delovima grada. renoviran, niski režijski troškovi. Dobar i kao investicija za izdavanje, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Donji grad, nezavisna stambena jedinica

4.0 | 100m2 | 69.000 €
Nezavisna stambena celina spratnosti Pr+I+Ptk. Ukupna površina objekta 100m2, ozakonjeno. Povučen od ulice, izolovan od buke, sa zajedničkim dvorištem. Prizemlje: dnevna soba sa trpezarijskim delom, kuhinja, toalet. I sprat: dve spavaće sobe, kupatilo, terasa sa pogledom na baštu. Potkrovlje: hodnik, dve spavaće sobe. Svi nivoi centralno povezani metalnim stubištem. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stari Slankamen

2.0 | 61m2 | 68.000 €
Sjajna prilika da za ne tako mnogo novca postanete vlasnik odličnog stana koji se nalazi u zgradi na drugom spratu sa pogledom na Dunav. Možete ga koristiti i kao mesto za stanovanje u okviru ovog popularnog, simpatičnog mesta, kao bazu za višemesečni odmor pored plaže koja se nalazi u blizini ili provoditi na divan način svoje penzionerske dane u šetnji i sedenju pored reke. Osim sa lepe terase možete uživati u pogledu sa krova zgrade odakle se pruza vidikovac. Vazduh je ovde divan, a mesto i plaža se redovno uređuju. Stan je prozračan, svetao, dvostrano orijentisan. Pošto je renoviran nemate nikakve problematične aktivnosti oko uredjivanja. Samo se uselite i uživate. Na odličnom je drugom spratu sa grejanjem na struju, sto je dobra varijanta jer sami odlučujete koliko i kada ćete grejati. Takođe, postoji mogućnost priključenja na gas ukoliko smatrate da vam je to potrebno. Ima ostavu i pripadajući podrum. Stan je uknjižen na 61m², bez tereta i zabeležbi. Cena je fiksna. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije