Šifra nekretnine : 89415

Prodaja 68.000 € - Stan
61.00 m22.0 SobeTA II  Štampaj
Lokacija: Stari Slankamen Ulica: Natoševićeva standardna Telefonskih linija: 1 

Sjajna prilika da za ne tako mnogo novca postanete vlasnik odličnog stana koji se nalazi u zgradi na drugom spratu sa pogledom na Dunav.

Možete ga koristiti i kao mesto za stanovanje u okviru ovog popularnog, simpatičnog mesta, kao bazu za višemesečni odmor pored plaže koja se nalazi u blizini ili provoditi na divan način svoje penzionerske dane u šetnji i sedenju pored reke.

Osim sa lepe terase možete uživati u pogledu sa krova zgrade odakle se pruza vidikovac.

Vazduh je ovde divan, a mesto i plaža se redovno uređuju.

Stan je prozračan, svetao, dvostrano orijentisan. Pošto je renoviran nemate nikakve problematične aktivnosti oko uredjivanja. Samo se uselite i uživate.

Na odličnom je drugom spratu sa grejanjem na struju, sto je dobra varijanta jer sami odlučujete koliko i kada ćete grejati. Takođe, postoji mogućnost priključenja na gas ukoliko smatrate da vam je to potrebno.

Ima ostavu i pripadajući podrum.

Stan je uknjižen na 61m², bez tereta i zabeležbi. Cena je fiksna.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano,

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Inđija, centar

2.0 | 49m2 | 58.800 €
U Inđiji, dinamičnom mestu koje se ubrzano razvija, u ponudi je odličan, uređen stan. Nalazi se na centralnom mestu blizu svih bitnih infrastrukturnih objekata i saobraćajnica. U zgradi je market, autobuska stanica na 70m, železnička stanica na 200m. Stan je odličan za stanovanje, ali i kao investicija za iznajmljivanje. Zgrada je odlična, građena ciglom, sa duplim zidovima i sa malo stanova. Iznad je ploča, pa postoji mogućnost nadogradnje. Grejanje je centralno. Stan ima veoma lepu, prostranu terasu sa lepim pogledom za uživanje. U stanu je trenutno zakupac koji izmiruje sve obaveze na vreme i moguć je i preporučen nastavak zakupa. Uknjižen je na 49m², bez tereta i zabeležbi. Bitna napomena: Stan se nalazi na 3.spratu zgrade i nema lifta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije