Donji grad, nezavisna stambena jedinica

Šifra nekretnine : 88203

Prodaja 69.000 € - Stan
100.00 m24.0 SobeTA Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Donji Grad Ulica: Žarka Zrenjanina standardna Telefonskih linija: 1 

Nezavisna stambena celina spratnosti Pr+I+Ptk. Ukupna površina objekta 100m2, ozakonjeno.

Povučen od ulice, izolovan od buke, sa zajedničkim dvorištem.

Prizemlje: dnevna soba sa trpezarijskim delom, kuhinja, toalet.

I sprat: dve spavaće sobe, kupatilo, terasa sa pogledom na baštu.

Potkrovlje: hodnik, dve spavaće sobe. Svi nivoi centralno povezani metalnim stubištem.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Jabuka, renoviran stan

2.0 | 60m2 | 67.000 €
Potpuno renoviran stan sa pripadajućim dvorištem. Po strukturi je dvosoban sa dve spavaće sobe a kuhinja, trpezarija i dnevni boravak čine jednu prostoriju. Dograđen je ulazni hodnik tako da stan ima 60m2 a uknjižen je na 51m2. Renovirane su sve cevi, instalacije, stavljena krovna i zidna izolacija, preko parketa stavljen laminat, aluminijumski prozori sa rolaetnama i komarnicima. Etažno grejanje preko gasnog kotla i radijatora. Kvalitetna kuhinja, stan se prodaje sa nameštajem i tehnikom osim nameštaja za dete (krevet, sto, krevetac za bebu). Lokacijski u centru sela, na 1-2 minuta od ambulante, autobuske stanice, pijace, parka, škole, vrtića... Na samo par kilometara od trase budućeg auto puta Beograd- Zrenjanin, čime će Beograd biti na samo 10-ak minuta od stana. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo strogi centar, triplex

2.0 | 62m2 | 66.000 €
Uknjižen stan 1/1 na 62m2. Podrumski deo: jedna prostorija sa izdvojenim delom za čajnu kuhinju i toalet. Prizemni deo: hodnik, mala kuhinja, kupatilo. Sprat čine hodnik, terasa, spavaća soba sa izlazom na galeriju. Prilaz stanu kapija sa kolskim ulazom. Pripadajuće parking mesto obezbeđeno rampom. Pogodno kao stambeno-poslovni deo ili kao poslovni objekat. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo Centar, panoramski pogled

2.0 | 58m2 | 77.000 €
U samom centru grada, u zgradi sa dva lifta, na 7. sprat nalazi se dvostrano orijentisan stan. Na obe strane ima po terasu sa kojima stan ima 58m2 dok je grejna i uknjižena površina 55m2. Na podovima je delom parket a delom laminat. U kupatilu zamenjene cevi i ventili kao i zidne pločice. Stan ima dve klime. Sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe, velike dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom. Zbog visine i orijenisanosti je odlično osvetljen i sa odličnim pogledom. Zbog izdavanja operateru za antenu stanari ne plaćaju održavanje zgrade, liftova, upravnika, čišćenje i zajedničko svetlo. Stan poseduje pripadajući podrum i zajednički vešeraj. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije