Pančevo centar, povoljna ponuda

Šifra nekretnine : 88431

Prodaja 46.500 € - Stan
45.00 m22.0 SobeEG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: centar standardna Telefonskih linija: 1 

Dvorišni stan u širem centru grada.

Renoviran. Novi oluci, fasada (stiropor petica), pvc prozori, sigurnosna vrata, na podu kombinacija laminata i pločica, ispod pločica je podno grejanje, plus radijatori.

Od prostorija hodnik, dnevna soba, trpezarija i kuhinja kao jedna celina, dve spavaće sobe, kupatilo. Novi radijatori, klima. Pripadajuća ostava gde je kotao na pelet.

Stan izlazi na još jednu ulicu i moguće je praviti ulazna vrata tj. direktan ulaz. Pripadajući tavanski prostor moguće je prilagoditi u dodatni prostor.

Miran deo grada a na ulici vanzonska parking mesta. Moguć priključak na gas koji je prošao ulicom.

Uredno vlasništvo 1/1.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo, renoviran dvorišni duplex u centru

2.0 | 55m2 | 54.000 €
Kuća uknjižena kao zasebna stambena jedinica, u strogom centru grada. Duplex novije gradnje, renoviran, prazan, odmah useljiv. Dve sobe, dva mokra čvora. Na I nivou pločice, na II laminat. Pogodan i za uslužne delatnosti, frizerske, salone za masaže. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Margita, dvorišni stan, renoviran

1.5 | 38m2 | 34.000 €
Renoviran stan na početku naselja Margita, u blizini reke Tamiš, u blizini centra grada. U mirnoj ulici, ušuškano malo dvorište sa tri stambene jedinice. Predmetni stan je na legalizaciji. Iz tehničkog projekta, za potrebe istog, izvedena je neto kvadratura od 37,73m2 i pripadajuća zidana prostorija od 6,4m2. Od prostorija sadrži: prostor levo od ulaza u potencijalnoj funkciji garderobera, kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo, manju sobnu prostoriju, spavaću sobu. Grejanje na grejna tela po izboru. Mogućnost kupovine sa stvarima. Neobeleženo parking mesto. Nije moguća kupovina na kredit, samo keš kupci. Nalazi se u blizini stanice gradskog i autobuskog prevoza za Beograd. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo strogi centar, triplex

2.0 | 62m2 | 60.000 €
Uknjižen stan 1/1 na 62m2. Podrumski deo: jedna prostorija sa izdvojenim delom za čajnu kuhinju i toalet. Prizemni deo: hodnik, mala kuhinja, kupatilo. Sprat čine hodnik, terasa, spavaća soba sa izlazom na galeriju. Prilaz stanu kapija sa kolskim ulazom. Pripadajuće parking mesto obezbeđeno rampom. Pogodno kao stambeno-poslovni deo ili kao poslovni objekat. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije