Šifra nekretnine : 85925

Izdavanje 500 € - Poslovni prostor
123.00 m2Klima Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Branka Momirova standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), poslovni prostor u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta),
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Borča

70m2 | 350 €
Rake Levajca, pr/1, prazan poslovni prostor sa visinom plafona 3.10m, struja, prirodna svetlost, dosta mesta za parking, pogodan za magacin. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Borča, izlog

150m2 | 1.200 €
Zrenjaninski put, prizemni poslovni prostor na idealnom mestu, uz sam Zrenjaninski put, sa izlogom i više nezavisnih ulaza sa spoljne strane. Sastoji se od više većih prostorija koje su međusobno povezane, mogu funkcionisati nezavisno, sa dva toaleta, čajnom kuhinjom, u celom prostoru je na podu keramika, visoki plafoni, pogodno za razne namene, prodajne, izložbene prostore, tihu proizvodnju i sl. Moguće je iznajmiti magacinski prostor, uz doplatu (direktno povezan iz bočne spoljne ulice sa prostorom, sa pristupom za šlepere i dostavna vozila). Ispred su tri parking mesta (po potrebi i više), fiksna tel.linija, grejanje na toplotne pumpe, klima, u zavisnosti od delatnosti mogu ostati delovi inventova. Frekventna lokacija, direktan pristup Zrenjaninskom putu, na duži zakup, mogućnost korekcije cene za plaćanje unapred, retko u ponudi, za preporuku, obavezan je depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Poslovna zgrada i dve hale u Krnjači

1351m2 | 7.500 €
Prostor idealan kao logistički centar. Sastoji se od poslovne zgrade i dve velike hale. Plac je sa tri strane orijentisan ka ulici i sa svih strana ima odličan šleperski prilaz. Po potrebi moguće je deo pod travnjakom adaptirati u parking prostor. Na glavnom ulazu se nalazi kućica za portira. Poslovna zgrada je nova, neuseljavana, 315m2 građevinske površine, etaža pr+1+ptk. Od prostorija: kuhinja, sala za sastanke/ketering, 8 kancelarija, 3 kupatila i balkon. Grejanje je na kotao na pelet. Veća hala je čelične konstrukcije, površine 658m2, dimenzija 14mx47m, visine 6m, sa odličnim prilazima za kamione, snabdevena strujom napona 25kw i hidrantima. Manja hala je čelične konstrukcije, površine 372m2, dimenzija 12mx31m, visine 5m, sa odličnim prilazima za velike kamione, snabdevena strujom 25kw i hidrantima. Moguć dogovor oko cene zakupa. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije