Šifra nekretnine : 84624

Izdavanje 350 € - Poslovni prostor
70.00 m2Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Borča Telefonskih linija: 1 prazan 

Rake Levajca, pr/1, prazan poslovni prostor sa visinom plafona 3.10m, struja, prirodna svetlost, dosta mesta za parking, pogodan za magacin.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Krnjača

123m2 | 500 €
Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), poslovni prostor u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Borča, izlog

150m2 | 1.200 €
Zrenjaninski put, prizemni poslovni prostor na idealnom mestu, uz sam Zrenjaninski put, sa izlogom i više nezavisnih ulaza sa spoljne strane. Sastoji se od više većih prostorija koje su međusobno povezane, mogu funkcionisati nezavisno, sa dva toaleta, čajnom kuhinjom, u celom prostoru je na podu keramika, visoki plafoni, pogodno za razne namene, prodajne, izložbene prostore, tihu proizvodnju i sl. Moguće je iznajmiti magacinski prostor, uz doplatu (direktno povezan iz bočne spoljne ulice sa prostorom, sa pristupom za šlepere i dostavna vozila). Ispred su tri parking mesta (po potrebi i više), fiksna tel.linija, grejanje na toplotne pumpe, klima, u zavisnosti od delatnosti mogu ostati delovi inventova. Frekventna lokacija, direktan pristup Zrenjaninskom putu, na duži zakup, mogućnost korekcije cene za plaćanje unapred, retko u ponudi, za preporuku, obavezan je depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije