Vidikovac, 27m2, izlog, renoviran

Šifra nekretnine : 85436

Prodaja 43.000 € - Lokal
27.00 m2CG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Vidikovac Ulica: Vidikovački venac standardna Telefonskih linija: 1 

Vidikovački venac, pr/3, kompletno renoviran poslovni prostor, na pristupačnom mestu, sa dva ulaza, izlogom u staklu sa metalnom stolarijom, laminatom, svetao, dvostrano orijentisan. Sastoji se od jedne prostorije (mogućnost za malu kuhinju), kupatila sa odvojenim mokrim čvorom, pogodan za razne uslužne delatnosti (salone, prodavnice, butike), za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Medaković III, renoviran

20m2 | 37.000 €
Renoviran lokal, uknjižen na prodavca bez tereta. Niski režijski troškovi. Centralno grejanje, jako topao. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Autokomanda, sa izlogom

14m2 | 36.900 €
Oblakovska, pr/2, odličan lokal sa izlogom, gradnje 2007., visine 3.5m, sa galerijom, kuhijicom, kupatilom, aluminijumska vrata. Pogodan za uslužne delatnosti, stanovanje ili kao investicija, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Pančevo centar

46m2 | 31.000 €
Lokal u prometnoj ulici, lociran do trotoara, sa sopstvenim parking mestom. Čine ga tri celine, glavni deo do ulice, mini kancelarija i zadnji deo. Poseduje mokri čvor, podrumski i tavanski deo. Mogućnost adaptacije u stambeni prostor. Moguće delatnosti: autoperionica, servis za pranje tepiha, hemijsko čišćenje, prodavnica. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije