Šifra nekretnine : 87953

Prodaja 31.000 € - Lokal
46.00 m2Prizemlje  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Maksima Gorkog standardna Telefonskih linija: 1 

Lokal u prometnoj ulici, lociran do trotoara, sa sopstvenim parking mestom.

Čine ga tri celine, glavni deo do ulice, mini kancelarija i zadnji deo.

Poseduje mokri čvor, podrumski i tavanski deo. Mogućnost adaptacije u stambeni prostor.

Moguće delatnosti: autoperionica, servis za pranje tepiha, hemijsko čišćenje, prodavnica.

Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti.Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking,
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Autokomanda, sa izlogom

14m2 | 36.900 €
Oblakovska, pr/2, odličan lokal sa izlogom, gradnje 2007., visine 3.5m, sa galerijom, kuhijicom, kupatilom, aluminijumska vrata. Pogodan za uslužne delatnosti, stanovanje ili kao investicija, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal pijaca Banovo brdo

18m2 | 20.000 €
Montažni kiosk na samoj pijaci na Banovom brdu. Lokacija i prostor idealni za razne delatnosti. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Vidikovac, 27m2, izlog, renoviran

27m2 | 43.000 €
Vidikovački venac, pr/3, kompletno renoviran poslovni prostor, na pristupačnom mestu, sa dva ulaza, izlogom u staklu sa metalnom stolarijom, laminatom, svetao, dvostrano orijentisan. Sastoji se od jedne prostorije (mogućnost za malu kuhinju), kupatila sa odvojenim mokrim čvorom, pogodan za razne uslužne delatnosti (salone, prodavnice, butike), za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije