Mali Mokri Lug, uknjiženo građ.zemljište

Šifra nekretnine : 89212

Prodaja 480.000 € - Plac
32.16 ari Štampaj
Lokacija: Mali Mokri Lug Ulica: Bosanska 

Uknjižen građevinski plac 1/1 na vlasnika. Na svega 200m od autoputa. Zemljište je moguće i zakupiti na duži vremenski period.

U planu je izgradnja novog puta koji će zaći u 7 ari placa. Tako da je moguće kupiti i 25 ari (bez tih 7 ari koje će država otkupiti za izgradnju puta).

Poseduje informaciju o lokaciji.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Batajnica Belarice, građevinsko zemljište

70ari | 500.000 €
Građevinsko zemljište namenjeno za izgradnju komercijalnih privrednih objekata, ravan, čist, bez rastinja i objekata na zemljištu. Lociran istočno od autoputa Beograd - Novi Sad,u području Belarice ispod širokog puta koji vodi u Batajnicu. Detaljnom regulacijom predviđena je priključna saobraćajnica na autoput, zona izgradnje se očekuje u toku sledeće godine. Namenjem je za izgradnju privrednih objekata maksimalne visine do 18 metara sa odgovarajućim brojem etaža. Dozvoljava se da se na pojedine delove objekta (do 1/3) maksimalna visina slemena može izgraditi do 24 metra. Indeks izgrađenosti je do 1.0, indeks zauzetosti je do 70%. Minimalno pod uređenim zelenim površinama je do 20%. Plac je u zoni infrastrukture koja je obezbeđena strujom, vodom i gasom. Završetak detaljne regulacije se očekuje tokom 2024. godine. Mogućnost proširenja površine parcele. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Železnik, urađena konverzija

63.26ari | 520.000 €
Savska terasa prvi red, uz put, u dužini 130m, u dubini 50m. U blizini petlje Orlovača, urađena konverzija u privatno vlasništvo, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Makiš, građ.plac, dobra investicija

47.53ari | 380.500 €
Građevinsko zemljište blizu glavnog puta, ulice Bore Stankovića, gde su smešteni mnogi privredni objekti, magacini, hale, blizina Savske magistrale. Dobra investicija. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije