Šifra nekretnine : 89200

Izdavanje 200 € - Stan
31.00 m21.0 SobeTA Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Kotež Ulica: Anke Matić stara gradnja Telefonskih linija: 1 polunamešten 

Polunamešten, jednosoban po strukturi, u klasičnom prizemlju stambene zgrade.

Sastoji se od predsoblja sa kuhinjskom nišom, dve prostorije i kupatila.

Na lepom, mirnom mestu, prekoputa crkve, vrtića, maksija i pijace.

Infostan sa upravnikom 2400 dinara, struja po potrošnji.

Za plaćanje tri meseca unapred cena je 200 eura, a za mesečno plaćanje dogovor u vezi cene.

Izdaje se na duže. Useljiv odmah. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Zira Primorska, jednosoban sa terasom

1.0 | 33m2 | 500 €
Izuzetno lepo uređen, namešten stan na odličnoj lokaciji. Sastoji se os ulaznog hodnika, odvojene kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, kupatila i terase. Izdaje se na period od 5 meseci. Useljiv od 15.06.2024., Isključivo je namenjen za jednu odgovornu i zaposlenu osobu. Mesečne obaveze su 100 eura i struja po potrošnji. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Palilulska pijaca, namešten, odmah useljiv

2.5 | 73m2 | 1.200 €
Kompletno namešten i luksuzno opremljen stan, u zgradi novijeg datuma sa dva lifta, portirnicom i 24-časovnim video nadzorom. Sa svim potrebnim kuhinjskim elementima, uključujući mašinu za pranje sudova, veš mašinu. Ima zlaz na terasu iz obe sobe, francuski balkon, dva kupatila, pripadajući podrum. U cenu zakupa uračunato profesionalno čišćenje stana jednom nedeljno, u trajanju od 4 sata. Pravo korišćenja parking mesta u podzemnoj garaži zgrade, uz doplatu od 100 eur mesečno. Odmah useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Zira, neuseljavan, nov, prazan

3.5 | 107m2 | 1.300 €
Funkcionalan troiposoban prazan stan, na povučenom spratu, u objektu koji je potpuno nov. Useljiv od 01.08.2024. Pogodan i za poslovni prostor. Dvostrano orijentisan, sunčan. Mogućnost zakupa parking mesta. Depozit obavezan. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije