Vukov spomenik, renoviran

Šifra nekretnine : 89111

Prodaja 365.000 € - Stan
114.00 m24.0 SobeEG VI/VI  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik Ulica: Vojvode Šupljikca standardna Telefonskih linija: 1 

Izuzetno svetao, trostrano orijentisan duplex, sa prelepim pogledom. Sastoji se iz dva nivoa.

I nivo: dnevno-trpezarijski prostor, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa.

II nivo: dve spavaće sobe, dva kupatila, mala kuhinja i ostava pod kosinama krova.

Prodaje se sa svim ugradnim elementima. Na odličnoj lokaciji.

Uknjižen na 54m2, mereno sa gornjim nivoom 114m2.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex, Renovirano
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Crveni krst, lux, namešten

3.0 | 110m2 | 380.000 €
Uknjižen duplex na 96m2. Mereno sa lođom 110m2. Novija, kvalitetna, održavana, uredna zgrada sa liftom, u srcu Vračara. Odlične strukture, veoma svetao, sa prelepim pogledom na grad. Dobar raspored prostorija. Donji nivo: veliki dnevno-trpezarijski boravak sa kuhinjom. Gornji nivo: dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima, kupatilo od 16m2. Luksuzna oprema uračunata u cenu stana. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

TC Konjarnik, lux duplex, renoviran

3.0 | 100m2 | 345.000 €
Luksuzan duplex u potpunosti adaptibilan i kao dve odvojene stambene jedinice po 50m2. Izuzetan, prostran, svetao stan u potpunosti renoviran i visoko kvalitetno opremljen 2021. godine. Građeno 2001. godine. Sastoji se od ulaznog hodnika sa ostavom, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, velike kuhinje i dve lođe +12m2. Stepeništem, gore se ulazi u open space koncept namenjen za radni prostor ili prostor za ulepšavanje. Takođe je kreativno osmisljena i skrivena mini kuhinja u vidu plakara. Identična lođa kao i na nivou ispod, daje dodatni užitak ovog izuzetnog prostora. Na spratu su dve velike spavaće sobe i kupatilo. Stan se prodaje sa svim ugradnim elementima i nameštajem po dogovoru. Ne zahteva ulaganja. U procesu je raspodela pripadajućih parking mesta, a zona je slobodna. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Izuzetan, za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Cvetkova pijaca, povučeni sprat, penhouse, sa pdv-om

4.5 | 122m2 | 308.000 €
Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povučeni sprat, penthouse sa terasom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije