Šifra nekretnine : 88983

Izdavanje 450 € - Stan
40.00 m21.0 SobeCG VI/VIII  Štampaj
Lokacija: Lion Ulica: Radoja Domanovića standardna Telefonskih linija: 1 namešten 

Lep namešten stan. Južno orijentisan, sa lođom i ostavom. Pogodan za samce ili parove.

Na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini ul. Bulevar kralja Aleksandra.

Izdaje se na duži period. Obavezan depozit.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Ostava
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Mirijevo, namešten, visina I sprata

1.5 | 44m2 | 400 €
Kompletno namešten, funkcionalan, lep, svetao, jednoiposoban stan. Visina prvog sprata, u održavanoj novijoj zgradi. Od prostorija: dnevni boravak sa kuhinjsko-trpezarijskim delom sa izlazom na terasu, spavaća soba sa francuskim balkonom, hodnik, kupatilo. U blizini škole, vrtića, prevoza. Izdaje se na duži vremenski period. Depozit obavezan. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Đeram, novogradnja sa parking mestom

1.5 | 33m2 | 600 €
Na odličnoj lokaciji sa garažnim mestom u okviru cene izdaje se prazan stan sa ugradnom kuhinjom, šporetom, kombinovanim frižiderom, sve novo. Neuseljavan. Na idealnoj lokaciji udaljen na samo 100m od Bulevara kralja Aleksandra, odlična povezanost sa svim delovima grada. Mogućnost izdavanja i za kancelarijski prostor. Odmah useljiv. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Đeram pijaca, nov, sa parking mestom

1.5 | 32m2 | 600 €
Potpuno nov, prazan stan sa ugradnom kuhinjom, šporetom i rernom. Podno grejanje. U cenu zakupa je uračunato parking mesto u zajedničkoj garaži zgrade. Na odličnoj lokaciji, useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije