Kalenić pijaca Krunska, salonski stan

Šifra nekretnine : 88499

Izdavanje 1.500 € - Stan
116.00 m24.0 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: Kalenić pijaca Ulica: Krunska stara gradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

U prilici smo da vam ponudimo salonski stan u najlepšem delu Krunske ulice, na svega par minuta od Kalenić pijace.

Stan se izdaje prazan ili sa nameštajem sa slika uz doplatu.

Mogućnost zakupa garaže.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%.



Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Kalenić pijaca, sa garažnim mestom

4.0 | 144m2 | 1.500 €
Sinđelićeva, 3/3, izuzetno retko u ponudi, stan na odličnoj lokaciji u samom srcu Vračara, na samo 100m od Bulevara kralja Aleksandra, u blizini svih sadržaja neophodnih za komforan i ugodan život, kompletno renoviran i neuseljavan nakon renoviranje, grejanje etažno na struju i dve velike klime, uz stan je obezbeđeno garažno mesto što predstavlja izuzetnu priliku za ugodan i miran boravak. Stan je prazan, izuzetne strukture, na dva nivoa, osvetljen, sa kompletno opremljenom kuhinjom rađenom po meri, veliki kombinovani frižider, ugradna ploča i rerna, rashladni frižider samo za piće, dva mokra čvora, veš mašina za pranje i sušenje veša, stan na gornjem nivou ima tri spavaće sobe, veliko kupatilo i predivnu veću lođu zaštićenu od buke tako da boravak na njoj predstavlja pravi užitak. Na donjem nivou velika dnevna soba sa odvojenom kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i ostava. Renovirana zgrada sa urađenom Demit fasadom, nova ulazna vrata, sređeni hodnici, novi lift. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Lux, Hram Mačvanska, sa gar. mestom uz doplatu

3.0 | 80m2 | 1.500 €
Luks novogradnja u centru Vračara. Stan ima 80m2, komforan, trosoban, + 10m2 lođa. Kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem i tehnikom. Izdaje se sa garažnim mestom koje se doplaćuje + 100 eura. Plaćanje je na mesečnom nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Kalenić pijaca, moderan stan salonskog tipa

2.0 | 56m2 | 1.100 €
Stan salonskog tipa, renoviran, novoopremljen. Izuzetno komforan i funkcionalan. Svetao, dvostrano orijentisan, ima pogled na park. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Na odličnoj lokaciji u srcu Vračara, kod Kalenić pijace. Blizina svih potrebnih sadržaja za ugodan život. Za svaku preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije