Pančevo, odlična poslovna prilika

Šifra nekretnine : 88359

Prodaja 340.000 € - Kuća
787.00 m211.32 ari20.0 Sobe21 EG Suteren/III  Štampaj
Lokacija: Stara Misa standardna Telefonskih linija: 1 

Idealan višesobni objekat za Dom za starija lica ili Motel, spratnosti Sut+Pr+I+PTK.

Uknjižena površina 351m2, na ograđenom placu od 11.32ara (pogodan za baštu, bazen).

U okviru objekta je veliki 3.0 stan, pogodan za život vlasnika ili izdavanje. Ispred objekta prostrani parking do ulice.

Prizemlje: ugostiteljski deo, odvojena kuhinja od restorana, lobby. Urađena izolacija, centralna ventilacija.

Na spratu i potkrovlju: 21 soba (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne), nameštene, sa sopstvenim kupatilom, klimom, TV-om.

Povoljno za objekat ovog tipa.

Agencijska provizija za kupca 2%.

Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Centar, za investitore

5.5 | 317m2 | 8.22ari | 400.000 €
Na samom ulazu u grad, iz pravca Beograda, nedaleko od hotela Tamiš. U širem centru grada nalazi se kuća za rušenje sa placem od 8.22 ara. Knjižni vlasnik 1/1 prodaje plac i dokumentaciju sa projektom luksuzne gradnje na 4 nivoa, 2 lamele, parking... oko 1200m2 neto stambenog dela sa 12 velikih luksuznih stanova. U cenu ulaze i sve dozvole - ispitivanje tla, dozvola za rušenje, dozvola za gradnju, sva projektno tehnička dokumentacija neophodna za početak gradnje koja može krenuti odmah. Projekat je prošao javni uvid 2022. godine. Mogućnost dogovora. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Pančevo Margita

8.0 | 309m2 | 7.36ari | 240.000 €
Na lepom placu punom zelenila nalazi se kuća spratnosti prizemlje i potkrovlje. Čine je tri celine od kojih dve imaju zajednički ulaz a jedna sopstveni. Sve celine imaju prizemlje i potkrovlje koje je visoko te u potkrovlju imaju i galerije ili izlaz na tavan. Neobičnog dizajna sa drvenim prozorima rađenim po meri, unutrašnjim drvenim stepenicama, puno staklenih površina koje gledaju na uređeno dvorište. Jedna celina je potpuno renovirana starija kuća a druge dve su izgrađene i useljene 2003. godine. Kuća poseduje 5 kupatila, 2 toaleta. U dve stambene celine instalirani su radijatori a u dvorištu je gasni priključak. Trenutno su opcije grejanja na struju putem električnih uređaja ili na čvrsto gorivo. Kuća je na jednom brojilu, jednom vodomeru i gradskoj kanalizaciji. Ispred većeg dela kuće je lep trem. U dvorištu su dve šupe (jedna uknjižena na 8m2), česma i započeta garaža sa sopstvenim ulazom i kapijom. Lokacija nedaleko od velikog Gomeksa, stanice gradskih linija prevoza, železničke stanice i buduće glavne autobuske stanice. Ulica je saobraćajno slabo prometna te je mir zagarantovan. Stambene jedinice su 82,69m2 +113,98m2 +112.48m2 ukupno 309,15m2 neto kvadrata. Uknjiženo 200m2 1/1, može na kredit. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Pančevo Vojlovica, dve stambene jedinice

6.0 | 171m2 | 22.33ari | 180.000 €
Kuća se sastoji iz dve stambene celine, dva trosobna stana sa zajedničkim ulazom. Potkrovlje nije završeno i nije ušlo u kvadraturu ali stepenište ide i na tu etažu tako da može biti još jedan stan. Stan u prizemlju na podovima ima laminat i ploćice, aluminijumske prozore. U stanu na spratu su na podu parket i pločice, šestokomorni PVC prozori, troslojna stakla. Ova etaža ima i terasu. Dva strujna brojila, zajednički vodomer. Prizemlje se greje putem peći na drva a sprat preko etažne peći na pelet. Tri klime. Kuća je izolovana stiroporom 10 cm. Osnova kuće je 99m2 bruto a uknjiženih 171m2 su neto. Površina placa je 22.33 ari, ravan pogodan za poljoprivredno voćarsku delatnost. Pored kuće je zidani pomoćni objekat koji je uknjižen (42m2 bruto, 36m2 neto). Kolski ulaz. Ulica je slepa, jako miran kraj. Blizina škole, sportskog centra. Uknjiženo, može na kredit banke. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije