Šifra nekretnine : 88230

Prodaja 80.000 € - Stan
57.00 m23.0 SobeCG I/I  Štampaj
Lokacija: Strelište standardna Telefonskih linija: 1 

Stan se sastoji od hodnika, kupatila, odvojene kuhinje, odvojene trpezarije, dnevne sobe koja ima pripadajuću nišu u kojoj je trenutno bračni krevet a pogdna je i za garderober, manja terasa i velika terasa koja gleda ka velikom dvorištu zgrade.

Legalno dograđen i proširen na tavanski prostor u formi veće sobe koju je moguće dodatno proširiti. Ovaj deo nije ušao u kvadraturu tako da je stan uknjižen na 57m2 a mereno ima oko 70m2.

Zamenjeni su svi prozori i ulazna vrata. Na podovima parket a u kuhinji i kupatilu pločice. Gradsko centralno grejanje na gas. Stan je komforan, dvostrano orijentisan.

U blizini svih neophodnih sadržaja, parking je vanzonski.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo centar, odmah useljiv

1.5 | 38m2 | 82.000 €
Na odličnoj lokaciji, u blizini parka i Big mola nalazi se zgrada novije gradnje sa sopstvenim, ograđenim parkingom. Stan je odmah useljiv a sav nameštaj ostaje u stanu. Kuhinja rađena u medijapanu, veliki plakari u hodniku i spavaćoj sobi. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. hrastov parket, klima. Mirna pozicija stana. Stan uknjižen bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Atraktivna novogradnja, brzo useljivo, sa PDV-om

2.0 | 51m2 | 76.780 €
U prilici smo da Vam ponudimo novogradnju u završnoj fazi izgradnje, useljivu u avgustu. Moguća kupovina na kredit. Lokacijski zgrada je peške udaljena od centra 7-8 minuta, U blizini je prodavnica, ambulanta, škola, obdanište, apoteka, stanica autobusa za Beograd. Sama okolina zgrade je mirna i ulica slabo prometna. Zgrada poseduje toplotnu izolaciju, energetski pasoš B kategorije. Coretec luksuzni podovi 100% vodootporni sa plutom kao dodatnom zvučnom izolacijom, španska keramika, crna luksuzna sanitarija, Geberit ugradni vodokotlići. Lift Kleeman, biciklarnik, video nadzor, automatska kapija, sigurnosna vrata. Useljenje avgust 2024. Istaknuta cena je sa PDV-om. Moguć povraćaj PDV-a. Mogućnost kupovine garažnog ili parking mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo Margita, stan + gar. mesto

2.0 | 45m2 | 74.250 €
Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om i parking mestom u prizemlju zgrade (promo cena do 01.08.2024.) Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije