Šifra nekretnine : 86826

Izdavanje 1.500 € - Poslovni prostor
21.00 m2TA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Autokomanda Ulica: Dr Milutina Ivkovića stara gradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Dr Milutina Ivkovića, pr/1, poslovni prostor ima 21m2 i može služiti za razne namene u toku 24 sata rada. Ispred prostora se nalazi terasa od 5m2, a ispod prostora je i suteren od 30m2 koji ima 2 prozora i koji može da se koristi kao skladišni prostor ili za druge namene, a korišćen je kao podrum pića. Pored se nalazi prostor od 150m2 dimenzija 15x10 i može se parkirati 8 automobila. Zakupac se može odlučiti i na manji broj parking mesta i za iznajmljivanje samog poslovnog prostora (bez suterena) što bi uticalo na nižu cenu zakupa. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta)
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Čukarička padina, sa izlogom, prazan

112m2 | 1.400 €
Prazan poslovni prostor sa izlogom, u prizemlju zgrade sa dva ulaza. Uknjižen na 112m2+40m2 podrumske prostorije. Dvostrano orijentisan, sa tri mokra čvora. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Lekino brdo, veliki izlog, nov, sa PDV-om

1.0 | 123m2 | 1.680 €
Strumička, poslovni prostor u novogradnji u dva nivoa sut+pr, lift, veliki izlog, čajna kuhinja sa ostavom, dva mokra čvora, centralno grejanje sa kalorimetrima, idealan za butike, trgovine, kozmetičke salone, kancelarije, fitnes centre, igraonice za decu, cena najma sa uračunatim PDV, mogućnost korekcije cene zakupa na vremenski period duži od 1.godine, za svaku preporuku, obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar, Nušićeva

84m2 | 1.300 €
Nušićeva, 1/4, terasa, na odličnoj lokaciji, u centru grada, pogodan za mnoge delatnosti, sa ukupno šest prostorija (parket, grejanje na struju), čajnom kuhijom i tri mokra čvora, oglasna cena je za plaćanje unapred 18 meseci - 1300 Eur, plaćanje za 12 meseci cena je 1500 Eur, za 6 meseci unapred 1800 Eur, na mesečnom nivou cena je 2000 Eur i obavezan depozit dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije