Skadarlija, hotel sa 11 lux apartmana

Šifra nekretnine : 86733

Prodaja 3.100.000 € - Poslovna zgrada
783.00 m2CG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Skadarlija Ulica: Zetska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Jedinstvena ponuda, prodaja hotela sa razrađenim poslovanjem, nalazi se u srcu Beograda, na najatraktivnijoj lokaciji u pešačkoj zoni Skadarlije.

Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice evropskog standarda.

Predstavlja posebnu zgradu sa 4 nivoa iznad zemlje i 2 nivoa ispod zemlje što ukupno čini korisnu površinu od 987m2.

Poseduje 11 luksuznih apartmana veličine od 30m2, svi sa sopstvenim kupatilom. U prizemlju se nalazi recepcija, restoran sa staklenom baštom dvorišno orijentisan kao i bašta ispred hotela u pešačkoj zoni. U nivoima ispod se nalazi kuhinja, poslovne kancelarije kao i prostor za igraonicu, salon za zabavu i slično po izboru kupca.

Hotel je novogradnja iz 2019. godine, arhitektonski rađen po uzoru na objekte u Skadarliji tako da čuva duh starih vremena.

Za preporuku.

Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

Sportsko rekreativni objekat - bazeni Barajevo

176m2 | 600.000 €
Sportski Centar poseduje glavni objekat uknjižene površine 176 m2 i natkrivenu terasu celom površinom objekta, što ukupno čini 352m2 korisnog prostora. Plac uknjižen na 85 ari, uz koji ide šuma od 60 ari, što čini da se centar prostire na 145 ari. Dva bazena, za odrasle dimenzija 20x8x1.45m i za decu 3x8x0.9m. Teren od finog betona dimenzije 36x22m. Opremljen po najvišim standardima, podovi popločani kamenom, video nadzor, alarmni sistem. Prostor u potpunosti prilagođen osobama sa invaliditetom. Do sada je radio kao kupalište, u sezoni dostizao dnevnu posećenost od 400 osoba. Uz objekat ide sva prateća oprema za obavljanje te delatnosti (uključeno u cenu). Izdvojena prostorija za kotao za grejanje, vrhunski odrađen grejni sistem i filteri vode sa zeolitom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije