Trošarina, novogradnja sa izlogom, cena sa Pdv-om

Šifra nekretnine : 86625

Prodaja 1.440.000 € - Lokal
600.00 m2Prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Trošarina Ulica: Vojvode Stepe u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Lokal u sivoj fazi u novogradnji, sa izlogom koji gleda na ulicu Vojvode Stepe.

U građevinskoj dozvoli se vodi kao tri celine od 300, 220 i 80 m2 koje fiziči nisu razdvojene. Mogućnost kupovine svake celine zasebno.

Zgrada sa pločnikom na kome je moguće parkiranje, kao i podzemnom garažom u izgradnji.

Cena je sa Pdv-om. Lokal je moguće i zakupiti.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola
  • STANJE:Siva faza

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Bulevar Despora Stefana kod Lidla

127m2 | 280.000 €
Odličan lokal sa izlogom. Uknjižen na celu površinu, bez tereta i zabeležbi. Na dva nivoa. Gornji nivo je u prizemlju zgrade površine 48m2, a donji u suterenu površine 79m2 i može biti odličan kao magacinski prostor. Donji deo je suv sa pločicama. U gornjem nivou se nalaze kuhinja i toalet. Pogodan za razne delatnosti. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Blok 37, renoviran

50m2 | 150.000 €
Bulevar Milutina Milankovića, pr/7, lep, svetao, PVC, čajna kuhinja, mokri čvor, rolo vrata, izlog, pogodno za razne delatnosti: ordinacije, laboratorije, apoteke, kozmetičke i frizerske salone, kancelarije, pekare, prodavnice, na odličnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini škole, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Kumanovska, nov, sa izlogom

37m2 | 137.000 €
Nov lokal sa velikim izlogom. Svetao, visina plafona 4 metra. Pogodan za razne delatnosti. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije