Južni bulevar, namešten

Šifra nekretnine : 86228

Izdavanje 600 € - Stan
60.00 m22.5 SobeCG IV/XII  Štampaj
Lokacija: Južni Bulevar Ulica: Južni Bulevar stara gradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Južni Bulevar, 4/12, lift, dve terase, na odličnoj lokaciji, između Maksima Gorkog i Autokomande, miran, svetao i dvostrano orijentisan, sastoji se od hodnika, dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, špajza, kupatila, dve zastakljene terase, izdaje se kompletno namešten, ulaz zgrade dobro održavan, slobodan parking nalazi se iza zgrade, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Kalenić pijaca, polunamešten

2.5 | 50m2 | 600 €
Stan na odličnoj lokaciji, u jednoj od najpoznatijih ulica na Vračaru. Delimično namešten. Mogućnost iznošenja svih stvari. Salonac, visine 3,7m. Idealan za poslovne delatnosti, kancelarije. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Vukov spomenik

3.5 | 74m2 | 800 €
Odličan, prazan stan sa tri spavaće sobe. Pogodan i za poslovni prostor. Useljiv od 11.05.2024. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Hram Svеtog Save, kompletno namešten

2.0 | 55m2 | 1.000 €
Kompletno namešten stan, opremljen novim nameštajem i tehnikom, renoviran pre dve godine. Na jednoj od najboljih lokacija. Blizu svih sadržaja, povezan mnogobrojnim linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije: kuhinja sa odvojenom trpezarijom, kupatilo, velika spavaća soba sa američkim plakarom, dnevna soba sa izlazom na terasu. Uredna zgrada sa liftom. Svetao, trostrano orijetisan. Dostupan za maksimalno dve osobe, nepušače, bez kućnih ljubimaca. Odmah useljiv. Uknjiženo 47m2, mereno 55m2. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije