Batajnica Belarice, građevinsko zemljište

Šifra nekretnine : 85958

Prodaja 500.000 € - Plac
70.00 ari Štampaj
Lokacija: Batajnica Ulica: Široki put 

Građevinsko zemljište namenjeno za izgradnju komercijalnih privrednih objekata, ravan, čist, bez rastinja i objekata na zemljištu.

Lociran istočno od autoputa Beograd - Novi Sad,u području Belarice ispod širokog puta koji vodi u Batajnicu.

Detaljnom regulacijom predviđena je priključna saobraćajnica na autoput, zona izgradnje se očekuje u toku sledeće godine. Namenjem je za izgradnju privrednih objekata maksimalne visine do 18 metara sa odgovarajućim brojem etaža.

Dozvoljava se da se na pojedine delove objekta (do 1/3) maksimalna visina slemena može izgraditi do 24 metra. Indeks izgrađenosti je do 1.0, indeks zauzetosti je do 70%. Minimalno pod uređenim zelenim površinama je do 20%.

Plac je u zoni infrastrukture koja je obezbeđena strujom, vodom i gasom. Završetak detaljne regulacije se očekuje tokom 2024. godine.

Mogućnost proširenja površine parcele. Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Železnik, urađena konverzija

63.26ari | 520.000 €
Savska terasa prvi red, uz put, u dužini 130m, u dubini 50m. U blizini petlje Orlovača, urađena konverzija u privatno vlasništvo, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mali Mokri Lug, uknjiženo građ.zemljište

32.16ari | 480.000 €
Uknjižen građevinski plac 1/1 na vlasnika. Na svega 200m od autoputa. Zemljište je moguće i zakupiti na duži vremenski period. U planu je izgradnja novog puta koji će zaći u 7 ari placa. Tako da je moguće kupiti i 25 ari (bez tih 7 ari koje će država otkupiti za izgradnju puta). Poseduje informaciju o lokaciji. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Blok 53, kod Kvantaša

68ari | 591.600 €
Kod Kvantaša, ravno građevinsko zemljište 68ari, širine oko 30mx230m dužine. Pripada privrednoj ''Zoni 2'' u okviru prostorne celine ''JUG 4'' Blok 53, u dodiru sa TC Tempo - Ševino polje, u neposrednoj blizini Kvantaške pijace i izlaza na autoput E-75, kod skretanja za Zemun u pravcu Beograda. Namenjen za izgradnju objekata različitih privrednih delatnosti, indeks izgrađenosti 1,0, visina objekta do 18 metara sa mogućnošću etažiranja, a do 1/3 ukupne BRGP pod gabaritom objekata, za objekte koji nemaju korisnu BRGP maksimalno dozvoljena visina se određuje prema tehničkim potrebama. Delovi objekata (reperni delovi kule, reklamni panoi, posebni delovi konstrukcije ili tehničke instalacije), visina do slemena može da bude maksimalno do 24 metara. Dozvoljeno spajanje parcela po potrebi i nameni i formiranje građevinskih. Zemljište ravno, prilagođeno gradnji bez posebnih dodatnih pripremnih radova na uređenju istog. Planirana izgradnja trafo stanice na placu, vodovodna i kanalizaciona instalacija se nadovezuje na izgrađene objekte i uređena infrastrukturna zemljišta (TC Tempo i ostali objekti), uknjiženo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije