Vračar-Južni bulevar

Šifra nekretnine : 85109

Prodaja 195.000 € - Kuća
67.00 m23.0 SobeTA Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Južni Bulevar Ulica: Generala Horvatovića standardna Telefonskih linija: 1 

Generala Horvatovića, pr+2 nivoa, u jedinstvenoj smo prilice da vam predstavimo kuću korisne površine 83m2, vrednu svakog pogleda i osećaja slobode, mira i užitka. Na prizemlju kuće je ulaz u trpezarijski deo sa kuhinjom koja je rađena po meri, predivan dnevni boravak i malo kupatilo. Na spratu je spavaća soba, kupatilo i garderober koji je takođe rađen po meri i ispinjava prostor funkcionalno i estetski. Na drugom spratu je još jedna soba sa mnogo svetlosti i svojim zasebnim radnim i kreativnim delom iz kog se ulazi u garderober. U dvorišnom delu se nalazi letnja zatvorena bašta i zidani roštilj. Sa mnogo ljubavi i pažnje je ispunjen svaki kutak. U svakoj prostoriji se nalazi klima uređaj, dobro urađena izolacija na kući. Grejanje je na ta (klima uređaji) i na čvrsto gorivo (pelet). Lokacija je odlična i u blizini je sve potrebno za ugodan život, škole, Idea, Maxi, pošta, teretane, pumpa, kafići, parkovi... Kuća se prodaje sa svim stvarima ali se po želji kupca prostor može biti prazan. Za preporuku, uknjižena na 67m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Miljakovac

5.0 | 270m2 | 5ari | 195.000 €
Jelene Šaulić Bojović (novi naziv ulice), pr+I, tri terase, u mirnom delu Miljakovca, u blizini okretnice autobusa 48, na placu od 5ari. Prizemlje: hodnik, veliki dnevni boravak open space, trpezarija i kuhinja, polusprat: soba i kupatilo. I sprat: hodnik, dve spavaće sobe sa jedne strane hodnika, sa druge strane hodnika dve sobe povezane vratima, kupatilo nedovršeno, grejanje eg na čvrsto gorivo, garaža, podrum, ostava, tavan, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Hotel Izvor-Aranđelovac, lux kuća

4.0 | 174m2 | 9.75ari | 198.000 €
Extra lux, kompletno renovirana prizemna kuća, uknjižena 1/1 na 174m2+50m2 terasa obložena Travertin kamenom. U dvorištu uknjižen pomoćni objekat od 82m2 (služi kao tri parking mesta). Na izuzetnoj lokaciji, iznad Hotela Izvor, hotela Staro zdanje, Šumadija i parka Bukovička banja, sa prelepim pogledom na Bukulju i park. Plac od 9.75ari, sa dva prilaza objektu iz dve ulice. Sa donje strane ulice je garažno mesto sa rolo vratima i zasebnim stepenicama koje vode do kuće. Sa druge, gornje strane je elektro klizna kapija sa tri parking mesta. Kuća se sastoji od: predsoblja, kupatila, toaleta, tehničke prostorije sa bojlerom i prostorom za veš mašinu, tri spavaće sobe, radne sobe, velike kuhinje, trpezarije i dnevne sobe od 50m2 sa izlazom na terasu. Mogućnost dogradnje sprata na kući. Ugrađeno podno grejanje na gas sa daljinskim upravljanjem. Zamenjene vodo i elektro instalacije, trofazna struja, kanalizacija, podna italijanska keramika, alu stolarija sa roletnama i komarnicima. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Petlovo brdo

2.0 | 56m2 | 199.000 €
Nićifora Ninkovića, kuća u nizu, kvalitetne gradnje, atraktivnog izgleda, spratnosti 1/1, sa dva ulaza, u mirnom delu ulice. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa trpezarijsko-kuhinjskim delom (open space), prostranog lux kupatila, spavaće sobe, velike terase i garaže od 65m2, grejanje na klimu, postoji priključak za gas, alu stolarija, u neposrednoj blizini gradskih linija 56, 59, 42, vrtića, škole, supermarketa, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije