Bulbulder, sa parking mestom

Šifra nekretnine : 84854

Prodaja 300.000 € - Stan
95.00 m23.5 SobeTA Visoko prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Bulbulder Ulica: Mariborska stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Mariborska, vpr/1, 2 terase od 7m2 i 32 kao i dodatna prostorija od 10m2 sto cini ukupnu površinu od 115m2, na odličnoj lokaciji, u porodičnoj stambenoj zgradi sa pet stanova. Izuzetno komforan, uredan i lepo održavan stan sa dve odvojene prostrane spavaće sobe, velikom dnevnom sobom, odvojenom trpezarijom, kuhinjom, dva kupatila i dve terase. U cenu je uračunato parking mesto ispred zgrade. Zgrada obezbeđena video nadzorom, ulica u mirnom porodičnom kraju, odlična veza sa svim delovima grada, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Bulbulder, renoviran

3.0 | 101m2 | 300.000 €
Mariborska, 1/1. Sa lođom od 4m2 čini ukupnu površinu od 105m2, na extra lokaciji u mirnoj ulici, kompletno renoviran, italijanska keramika, pvc stolarija u boji sobnih vrata, Velux krovni prozori. Stan izuzetno osvetljen sa dve spavaće sobe, prostranom dnevnom sobom. Ugrađeni kvalitetni materijali, nov krov pokriven visokokvalitetnim bojenim limom, vrhunska krovna termo izolacija vuna i stiropor. Odličan porodični stan, bez bilo kakvih ulaganja, pripadajuće parking mesto, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Cvetkova pijaca, povučeni sprat, penhouse, sa pdv-om

4.5 | 122m2 | 308.000 €
Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povučeni sprat, penthouse sa terasom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Konjarnik, nov, neuseljavan, sa PDV-om

4.0 | 117m2 | 276.700 €
U prilici smo da Vam ponudimo nov, neuseljavan stan, na Konjarniku. Funkcioniše kao duplex, moderno koncipiran, izgrađen kvalitetnim i luksuznim materijalima i opremom, dva mokra čvora. Iskazana cena je sa uračunatim PDV-om. Kupci prvog stana imaju povraćaj PDV-a. Zgrada je sa liftom. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije