Šifra nekretnine : 84594

Prodaja 98.000 € - Stan
35.00 m21.5 SobeCG VIII/VIII  Štampaj
Lokacija: Blok 44 (Piramida) Ulica: Nehruova standardna Telefonskih linija: 1 

Nehruova, 8/8, lift, u prilici smo da Vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji na samo 50m od Save.Uknjižen na 35m2,ima dodatnu prostoriju od 15 m2 koja je adaptirana u spavacu sobu tako da stan ima ukupno 50m2. Lokacija sa puno zelenila, u mirnom porodičnom kraju, stan se nalazi u potkrovlju sa krovnim prozorima koju su nedavno zamenjeni, stan je u nivoima sa odvojenim kuhinjskim i trpezarijskim delom, kupatilo je renovirano, na donjem nivou se nalazi dnevna soba sa odvojenom spavaćom sobom i prolazom u jos jednu prostoriju koja je takođe u funkciji spavaće sobe, stan je u izvornom stanju i zahteva renoviranje, funkcionalan i adaptibilan, fleksibilna cena, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Za renoviranje
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Blok 12 (YUBC), renoviran

0.5 | 34m2 | 102.000 €
Bulevar Mihajla Pupina, 1/1, renoviran, lepo opremljen stan, koji se dugi niz godina izdaje kao stan na dan. Izuzetna lokacija, odlična investicija. Uknjižen kao lokal. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 72, renoviran, merena kvadratura 25m2

0.5 | 21m2 | 65.000 €
Stan u suterenu, renoviranog i veoma urednog ulaza. Uknjižen bez tereta i zabeležbi na 21m2, mereno 25m2. Istočno orijentisan, renoviran i funkcionalan. Na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, marketa i šetališta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 44 - Piramida, duplex

3.5 | 84m2 | 134.400 €
Gandijeva, 7/7, lift do V sprata, duplex, ulaz na gornjem nivou, gornji nivo se sastoji od kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, u donjem nivou je dnevna soba, spavaća soba, dodatno postoje dve ostave van kvadrature stana ispod krovne konstrukcije, zgrada i ulaz u zgradu uređeni, na ulazu rampa za invalide, ispred zgrade park, zelenilo, odlična lokacija, blizina TC Piramida, i ostalih infrastrukturnih objekata, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije