Vidikovac, kod Mc-a, penthaus, delux, nov

Šifra nekretnine : 84328

Prodaja 620.000 € - Stan
160.00 m24.0 SobeGAS VII/VII  Štampaj
Lokacija: Vidikovac Ulica: Kneza Višeslava novogradnja Telefonskih linija: 1 

Luksuzni penthous na odličnoj centralnoj lokaciji sa prelepim pogledom na ceo grad i sve strane sveta, pripadajuća velika terasa od 140m2 sa letnjikovcem i bazenom na vrhu zgrade.

Oaza mira i uživanja sa zelenilom koje se navodnjava sistemom kap po kap.

Stan se prodaje sa svim nameštajem i belom tehnikom, luksuzno i moderno dizajnirano sve po meri, veoma kvalitetni materijali su korišćeni u izgradnji, stolarija drvo - aluminijum, dekorativna rasveta, instalacija pametnog stana, upravljanje preko WIFI sistema, ručno rađena blindirana vrata, ulazna brava se otvara na otisak prsta, grejanje je podno na keramičkim površinama, unutrašnja visina veća od 3m.

U okviru ponude su i dva garažna mesta sa liftom koji vodi do njih, stan poseduje izdatu pravosnažnu građevinsku dozvolu.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta)
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Miljakovac

3.0 | 72m2 | 158.000 €
Borska, 1/5, 7m2 dve terase (5m2+2m2), u blizini Parka srpsko japanskog prijateljstva, u održavanoj zgradi standardne gradnje. Stan je prostran i veoma funkcionalan, idealan za porodični život. Sastoji se od velike dnevne sobe, dve prostrane spavaće sobe približne veličine, hodnika, kupatila, odvojenog toaleta, velike kuhinje sa ostavom i dve terase. Na veću terasu se izlazi iz dnevne i jedne spavaće sobe a na manju iz kuhinje. Dvostrano je orijentisan, zapad istok. U stanu je hoblovan parket, kupatilo delimično renovirano, očuvana sveže ofarbana drvena stolarija, terase sređene, pripadajući podrum od 4m2, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Petlovo brdo, renoviran, duplex

4.0 | 149m2 | 142.000 €
Nićifora Ninkovića, pr/1, duplex, sa dva ulaza, u odličnom stanju, nedavno renoviran, u prizemlju: veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom (open space), spavaća soba, kupatilo, hodnik, podrum, stepenice koje vode na I sprat: hodnik, dve sobe (kombinacija laminat i parket), malo kupatilo, 2 terase, ostava, dvorište, parking mesto, u blizini okretnice 59, 56 i svih sadržaja pogodnih za život, trenutno samo keš kupci, u procesu uknjižbe. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Miljakovac II

3.0 | 61m2 | 135.000 €
Uknjižen na 61m2. Mereno 70m2. Nikole Marakovića, vpr/5, lift, velika lođa od 9m2 sa pogledom na Miljakovačku šumu, izvorno trosoban stan, izuzetno adaptibilan, dvostrano orijentisan, kupatilo i kuhinja renovirani, kompletno zamenjene elektro i vodovodne instalacije, ostalo u izvornom stanju, ispod stana se nalazi stan. Od prostorija: hodnik sa ugradnim plakarima, prostrana dnevna soba, velika trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, pripadajući podrum, u mirnoj ulici, parking oko zgrade, u blizini svih sadržaja neophodnih za savremen porodični život, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije