Šifra nekretnine : 84248

Prodaja 170.000 € - Kuća
69.00 m24.0 SobeTA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Slavujev venac Ulica: Svetog Nikole standardna Telefonskih linija: 1 

Svetog Nikole, Pr+Ptk uknjižena na 69 m2 a ukupne površine na oba nivoa 79m2, kuća na odličnoj lokaciji, novije gradnje, funkcioniše kao dve stambene jedinice - dva odvojena dvosobna stana povezana stepenicama. Svaki se sastoji od: spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa prirodnom ventilacijom, ostava od 9m2 u dvorištu, odlična investicija za život dve manje porodice ili kao jedna stambena celina od 70m2, za izdavanje, kao stan na dan, idealna lokacija, dobra povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada, blizu centra, vrtića, srednjih škola, marketa, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Mali Mokri Lug

3.0 | 73m2 | 4.3ari | 135.000 €
15. Februara, pr+I Na oba nivoa ukupne površine 95m2, retko u ponudi kuća na 4.3 ara placa predstavlja pravu oazu za uživanje i to na odličnoj lokaciji. Smeštena na Zvezdari u blizini Smederevskog puta, izolovana od buke, ušuškana je u prelepo uređeno i unikatno dvorište. Kuća ima 95m2 i sastoji se iz ulazne prostorije za sedenje opremljene u etno stilu, zastakljene, sređene i dobro izolovane tako da se tu može boraviti tokom cele godine. Iz te prostorije se ulazi u hodnik gde postoji manja prostorija uređena kao radni kutak, kao i prostrani dnevni boravak. Iz dnevnog boravka se ulazi u kuhinju i kupatilo. Kuća je novije gradnje, kvalitetno građena. Osim prizemlja spoljne stepenice vode na prvi sprat koji je potrebno završiti. Nalazi se u blizini prevoza i marketa. Dvorište se sastoji iz prednjeg dela opremljenog za sedenje i lepo uređenog zelenilom a zadnji deo dvorišta je prostran i u njemu se nalazi pomoćna prostorija, veliki montažni bazen, deo sa ležaljkama i prostorijom za presvlačenje i toaletom. Na tom delu je moguće sagraditi još jednu kuću, idealna prilika za život ili iznajmljivanje. Kuća i plac su uknjiženi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Konjarnik

7.0 | 158m2 | 6.5ari | 380.000 €
Uredna očuvana kuća, prizemlje i sprat sa dva odvojena stana, dva ulaza, dva brojila za struju, katastarski numerisana oba stana. Korisna uknjižena površina stanova je 96m2 i 62m2, što je ukupno 158m2, a sa još tri terase ukupna površina kuće je 208m2. Urađena fasada. Plac sa dosta raznolikih voćki, zelenila i cveća. U dvorištu dva parking mesta. Informacija o lokcaiji omogućava izgradnju objekta pr+2+ptk, indeks izgrađenosti 1,0. Uknjižena kuća. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zeleno brdo, kvalitetna kuća iz 2018. god.

12.0 | 490m2 | 5.2ari | 425.000 €
Kvalitetno građena višenamenska kuća iz 2018. godine. U mirnom okruženju. Kuća ima 4 nivoa (npr+vpr+I+ptk) i sastoji se od više stanova sa terasama. Grejanje na toplotne pumpe. Pogodna kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Sama na placu 5.2 ara koji je vlasništvo 1/1. Poseduje 6 ograđenih parking mesta. Nisu potrebna nikakva ulaganja. Useljiva odmah. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije