Šifra nekretnine : 83698

Prodaja 115.000 € - Poslovni prostor
44.00 m2TA Polusuteren/IV  Štampaj
Lokacija: Zeleni venac Ulica: Brankova stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Brankova, psut/4. Uknjižen na 44m2 izmeren na 55m2. Poslovni prostor u samom centru grada, na prometnoj lokaciji na Zelenom vencu, pogodan za razne delatnosti, sastoji se od izložbene prostorije i dve pomoćne, toalet, ulaz i izlog gledaju na Brankovu ulicu, odlična investicija, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Donji Dorćol, novogradnja

37m2 | 146.000 €
Knez Miletina, zgrada od 4 sprata, nov, u prizemlju je uknjiženih 37m2 i dodatno se dobija +18m2 prostorija u suterenu koja služi kao magacin, na odličnoj lokaciji, pogodan za razne delatnosti, markete, salone, apoteke, kancelarije ili ugostiteljske objekte, cg, klima, rolo vrata, trenutno se izdaje, postoji mogućnost produžetka ugovora o zakupu, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Dorćol, renoviran, cena sa nameštajem

66m2 | 160.000 €
Braće Baruh, npr/4, u prilici smo da ponudimo potpuno renoviran i funkcionalan poslovni prostor koji se sastoji od tri veće kancelarije, predprostora za sekretarice, čajne kuhinje i toaleta. Nalazi se na odličnoj lokaciji na Dorćolu, u blizini Kalemegdana, više linija prevoza, prodaje se namešten, grejanje je pomoću toplotne pumpe i fan coil radijatora, klimatizovan prostor, niski režijski troškovi, bez obzira što se vodi kao nisko prizemlje prozori su normalne visine, svetao i prostran, pogodan kao investicija, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije