Autokomanda, Kumodraška, kvalitetno građena

Šifra nekretnine : 83633

Prodaja 700.000 € - Kuća
236.00 m23.25 ari7.0 SobeEG Suteren/III  Štampaj
Lokacija: Autokomanda Ulica: Kumodraška standardna Telefonskih linija: 1 

Troetažna kuća građena od visokokvalitetnih materijala, sa dva ulaza, terasom.

Svaka etaža može biti zasebna stambena jedinica, četiri mokra čvora, na placu od 3,25ara.

U dvorištu se nalazi garaža i pomoćni objekat koji je pretvoren u dve stambene jedinice.

Grejanje etažno sa kombinovanim kotlom na struju i pelet.

Na odličnoj lokaciji, odlična investicija za život ili za izgradnju objekta za kolektivno stanovanje, uknjižena.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Dvorište, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kumodraž, lux poslovno stambeni objekat

11.0 | 330m2 | 9ari | 850.000 €
Luksuzno građena višenamenska kuća na ograđenom placu od 9 ari. Kuća je kombinacija poslovnog i stambenog dela, pogodna za gotovo sve namene. Pored kancelarija koje su kompletno opremljene poseduje i magacin u dvorištu, kao i parking za više vozila. Stambeni deo je luksuzno opremljen sa svim novim kuhinjskim aparatima. Grejanje je na sve vrste goriva. Potrebno je istaći da se kuća nalazi na 470m nadmorske visine tako da je ekološki izuzetna. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Jajinci, blizu Memorijalnog centra

6.0 | 313m2 | 5ari | 480.000 €
U blizini Memorijalnog centra Jajinci a sa desne strane oko kilometar udaljena od glavnog puta nalazi se predivna kuća na 5 ari placa ograđenog betonskom ogradom. U prizemlju se nalazi lepo izrađen radni prostor sa garažom i kupatilom, na prvom spratu nalazi se komforan trosoban stan sa jednim kupatilom i dve ogromne terase od kojih je jedna pod tremom, u potkrovlju je ista organizacija prostora samo nema terase. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Lekino brdo-Miklošićeva

4.0 | 106m2 | 2.2ari | 360.000 €
Kvalitetna predratna prizemna kuća salonskog tipa. Renovirana 2003. godine. Veoma dobro održavana. Ima eg na kotao, dvorište ispred i iza kuće sa dosta zelenila, na ulazu u kuću je veranda na kojoj može da se sedi. Urađena je nova fasada, poseduje garažu kojoj je ulaz iz ulice, ograđena je prelepom kamenom ogradom, miran kraj, u ulici sa drvoredom. Idealna za porodice sa decom, blizina škole, morketa i svih infrastrukturnih sadržaja. Može na kredit, uknjižena na 106m2, sa dodatnim prostorijama mereno 127m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije