Šifra nekretnine : 82924

Prodaja 264.000 € - Poslovni prostor
460.00 m2Nisko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Labudovo Brdo Ulica: 11. krajiške divizije standardna Telefonskih linija: 1 

11. krajiške divizije, npr, sastoji se od 3 kancelarije, čajne kuhinje, kupatila i prostora pogodnog za magacin ili proizvodnju, visine 2.20m pod gredama 2.60m do plafona. Odvojen od stambenih jedinica, blizu Ibarske magistrale, pristupačan, ispred parking prostor. Objekat ima građevinsku dozvolu preimenovanja i dozvolu prenamene u poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Vidikovac, izlog, renoviran

27m2 | 43.000 €
Vidikovački venac, pr/3, kompletno renoviran poslovni prostor, na pristupačnom mestu, sa dva ulaza, izlogom u staklu sa metalnom stolarijom, laminatom, svetao, dvostrano orijentisan. Sastoji se od jedne prostorije (mogućnost za malu kuhinju), kupatila sa odvojenim mokrim čvorom, pogodan za razne uslužne delatnosti (salone, prodavnice, butike), za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Skojevsko naselje, razrađen sa izlogom

17m2 | 37.000 €
Odličan, izvanredan, razrađen poslovni prostor sa izlogom. Uknjižen. Pogodan za široke i različite namene. Po dogovoru može prazan ili opremljen. Mokri čvor. Centralno grejanje. Niski režijski troškovi. Retko u ponudi. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije