Šifra nekretnine : 82719

Prodaja 129.000 € - Stan
68.00 m23.0 SobeTA IV/IV  Štampaj
Lokacija: Braće Jerković Ulica: Meštrovićeva stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Meštrovićeva, 4/4, trosoban stan u izvornom stanju, na odličnoj lokaciji i mirnoj ulici u kojoj se nalaze dve osnovne škole, dom zdravlja, Maxi a u neposrednoj blizini su obdanište, pijaca i TC Stadion, dobra povezanost sa svim delovima grada linijama gradskog prevoza 25, 25l, 26, 18, 50. Miran i lep kraj za stanovanje, okružen zelenilom i parkovima a pored zgrade je veliki parking. Stan je uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Šumice, Hotel Srbija

1.5 | 50m2 | 112.000 €
Vladimira Tomanovića, 6/6, lift, velika lođa, lep, svetao, funkcionalan, renoviran stan, odmah useljiv. U najlepšem delu naselja Šumice, u blizini Hotela Srbija, više linija prevoza. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo, Tetovska, nov, lux, sa PDV

1.5 | 44m2 | 154.000 €
Visina prvog sprata. Stan sa lođom. Na odličnoj lokaciji. Lux novogradnja, cena sa pdv-om. Mogućnost kupovine parking mesta koje se dodatno plaća. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo, novogradnja, sa Pdv-om

2.0 | 47m2 | 155.000 €
Novogradnja u završnoj fazi. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži. Na odličnoj lokaciji u naselju, u blizini ul. Maksima Gorkog, autobuskog stajališta, OŠ, vrtića. Cena je sa uračunatim Pdv-om, povraćaj za kupovinu prvog stana. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije