Surčin, Naselje Braće Nikolić

Šifra nekretnine : 82030

Prodaja 250.000 € - Kuća
240.00 m23.80 ari10.0 SobeEG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Surčin Ulica: Letnja novogradnja Telefonskih linija: 1 

Letnja, pr+ptk, nova kuća na 3.80 ari placa, sastoji se od prizemlja i potkrovlja, u prizemlju je sve novo (PVC stolarija, parket, instalacije, keramika, sanitarije), velika natkrivena terasa, garaža i kotlarnica, grejanje je etažno na pelet, a u hodniku i kupatilu je podno, gas je prošao ulicom tako da se može priključiti, rađena je izolacija zidova (stiropor desetka), sprat ima poseban ulaz, ozidan je, ukrovljen i stavljena stolarija, mirna ulica, u blizini okretnica autobusa 601, kao i stajalište mnogih linija gradskog prevoza, uknjižena.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Ledine, Vinogradska

6.0 | 382m2 | 5ari | 290.000 €
Kuća na prodaju, vredna svake pažnje. Na odličnoj lokaciji ispod Ledina u Vinogradskoj ulici, iza Novobeogradskih Blokova. Legalizovana, uknjižena, bruto površine 382m2, korisne 329m2, na placu od 4.84 ari. Spratnost: suteren+ podrum+ prizemlje i veliko potkrovlje. Sa dva prilaza: Prvi: Ispred kuće, iz Vinogradske. Drugi: iza kuće iz druge ulice. Sve na dohvat ruke, Zemun, Novi Beograd, aerodrom i odlična povezanost sa centrom grada. U prizemlju dva stana, u funkciji i oba imaju svoje posebne strujomere. Stan br.1, trosoban, korisne površine 73m2 + velika terasa. Stan br.2, trosoban, 57m2, + manja terasa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin Centar, delux

4.0 | 247m2 | 4.39ari | 375.000 €
Kuća površine 247m2 (PR+I) i katastarska parcela površine 4,39ari su uknjiženi na vlasnika 1/1. Garaža 20m2. Kuća za svaku preporuku. Prelep raspored prostorija. Kompletno renovirana od poda do plafona. Prelepo dvorište sa obe strane kuće. Grejanje etažno na gas. Video interfon. Kamin. Svi važniji objekti su veoma blizu, od supermarketa do škole i obdaništa. Veoma mirna ulica sa prelepim zelenilom, drvoredom i trotoarom za pešake. Moguće parkiranje više automobila ispred kuće. U prizemlju: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ulazni hodnik. Na spratu: tri spavaće sobe koje imaju svaka svoje kupatilo i terasu, jedna radna soba i hodnik iz kojeg se ulazi u svaku spavaću sobu. Kuća se prodaje skoro kompletno nameštena, sa novom kuhinjom i novim električnim aparatima, sa kožnom garniturom u dnevnoj sobi, ormarima u spavaćim sobama... Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije