Hala Pionir, novija zgrada

Šifra nekretnine : 81779

Prodaja 90.000 € - Lokal
29.00 m2CG Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Hala Pionir Ulica: Osmana Đikića standardna Telefonskih linija: 1 

Osmana Đikića, pr/4, lep lokal na uglu ulice, sastoji se od hodnika, sanitarnog čvora, jedne veće i jedne manje prostorije (kancelarije).

Pogodan za ordinaciju, kozmetički salon, agenciju, advokatsku kancelariju.

U neposrednoj blizini Bulevara despota Stefana, u novijoj, dobro održavanoj zgradi, uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Višnjička banja - Sunyville

42m2 | 106.000 €
Mirka Milojkovića, pr/5, uknjižen na 42m2, dok sa galerijom od 18m2 ima ukupno 60m2, potpuno nov lokal u naselji Sunyvulle, pogodan za različite namene, sa izlogom, visina plafona u lokalu je 4m, lepo uređen prostor ispred lokala, sastoji se od glavne prostorije, galerije od 18m2, ostave i mokrog čvora, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Bulevar Despora Stefana kod Lidla

127m2 | 280.000 €
Odličan lokal sa izlogom. Uknjižen na celu površinu, bez tereta i zabeležbi. Na dva nivoa. Gornji nivo je u prizemlju zgrade površine 48m2, a donji u suterenu površine 79m2 i može biti odličan kao magacinski prostor. Donji deo je suv sa pločicama. U gornjem nivou se nalaze kuhinja i toalet. Pogodan za razne delatnosti. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije