Šifra nekretnine : 81147

Prodaja 200.000 € - Kuća
400.00 m29.00 ari7.0 SobePrizemlje/I  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Avenija Kralja Petra I novogradnja Telefonskih linija: 1 

Retko u ponudi! Prodaje se kuća od 400m2 sa 9 ari placa na Oplencu. Kuća ima struju, vodu, 7 soba i 7 kupatila, a zajedno sa prostranim dnevnim boravkom i zimskom baštom, uz prelep pogled na Rudnik i Bukulju, čini idealan spoj za život, ali je odlična i kao poslovna investicija za hostel, starački dom, apartmane… Ulica u kojoj se nalazi je pod zaštitom države, u najelitnijem delu Oplenca, na 3 minuta od Karađorđevih vinograda, mauzoleja i ostalih znamenitosti. Kuća je građena u Moravskom stilu. Potrebna su ulaganja kako bi se završila i bila useljiva. Uknjiženo!
Na svega 70 km udaljenosti od Beograda prostire se veličanstvena Topola i Oplenac. Nalazi se nadomak tri značajna grada u Srbiji: Gornjeg Milanovca, Aranđelovca i Kragujevca. Jedan od posebno prepoznatljivih i važnih simbola Topole jesu njene prostrane, guste i izuzetno bujne šume koje preovladavaju ovim gradom čija nadmorska visina iznosi 250 m. Klima je izrazito prijatna, uz fantastične pejzaže i netaknutu prirodu, pored turističkih atrakcija, nudi mogućnost porodičnog uživanja ili odlične poslovne investicije. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Vrčin

5.0 | 266m2 | 10ari | 200.000 €
Pariske komune, pr+1+ptk. Uknjižena je na 266m2. Porodična kuća u podavalskom delu izgrađena od veoma kvalitetnih materijala, u mirnom kraju sa puno zelenila, na 10a placa na kome je posađeno razno voće, sastoji se od prizemlja, 1. sprata i tavanskog prostora. Prostorije u prizemlju: jednosoban stan (soba sa kuhinjom i trpezarijom i veliko kupatilo), kotlarnica, ostava, velika natkrivena terasa i garaža, prvi sprat: ulazni hodnik, velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, veliko kupatilo i velika terasa, nisu potrebna ulaganja, osim na tavanskom prostoru koji se može adaptirati u još jednu stambenu jedinicu od 57m2, kuća ima priključak na gradski vodovod, a postoji i mogućnost priključka na gas, u blizini se nalaze objekti za snabdevanje, dobra saobraćajna povezanost sa gradom, pogodna za višečlane porodice, sada može da funkcioniše kao dve stambene jedinice, ima dva posebna ulaza. Za svaku preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Petlovo brdo

2.0 | 56m2 | 199.000 €
Nićifora Ninkovića, kuća u nizu, kvalitetne gradnje, atraktivnog izgleda, spratnosti 1/1, sa dva ulaza, u mirnom delu ulice. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa trpezarijsko-kuhinjskim delom (open space), prostranog lux kupatila, spavaće sobe, velike terase i garaže od 65m2, grejanje na klimu, postoji priključak za gas, alu stolarija, u neposrednoj blizini gradskih linija 56, 59, 42, vrtića, škole, supermarketa, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Hotel Izvor-Aranđelovac, lux kuća

4.0 | 174m2 | 9.75ari | 198.000 €
Extra lux, kompletno renovirana prizemna kuća, uknjižena 1/1 na 174m2+50m2 terasa obložena Travertin kamenom. U dvorištu uknjižen pomoćni objekat od 82m2 (služi kao tri parking mesta). Na izuzetnoj lokaciji, iznad Hotela Izvor, hotela Staro zdanje, Šumadija i parka Bukovička banja, sa prelepim pogledom na Bukulju i park. Plac od 9.75ari, sa dva prilaza objektu iz dve ulice. Sa donje strane ulice je garažno mesto sa rolo vratima i zasebnim stepenicama koje vode do kuće. Sa druge, gornje strane je elektro klizna kapija sa tri parking mesta. Kuća se sastoji od: predsoblja, kupatila, toaleta, tehničke prostorije sa bojlerom i prostorom za veš mašinu, tri spavaće sobe, radne sobe, velike kuhinje, trpezarije i dnevne sobe od 50m2 sa izlazom na terasu. Mogućnost dogradnje sprata na kući. Ugrađeno podno grejanje na gas sa daljinskim upravljanjem. Zamenjene vodo i elektro instalacije, trofazna struja, kanalizacija, podna italijanska keramika, alu stolarija sa roletnama i komarnicima. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije