Šifra nekretnine : 80791

Prodaja 195.000 € - Kuća
270.00 m25.00 ari5.0 SobeEG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Miljakovac Ulica: Miljakovačke staze novogradnja Telefonskih linija: 1 

Jelene Šaulić Bojović (novi naziv ulice), pr+I, tri terase, u mirnom delu Miljakovca, u blizini okretnice autobusa 48, na placu od 5ari. Prizemlje: hodnik, veliki dnevni boravak open space, trpezarija i kuhinja, polusprat: soba i kupatilo. I sprat: hodnik, dve spavaće sobe sa jedne strane hodnika, sa druge strane hodnika dve sobe povezane vratima, kupatilo nedovršeno, grejanje eg na čvrsto gorivo, garaža, podrum, ostava, tavan, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa, Balkon, Tavan, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Petlovo brdo

2.0 | 56m2 | 199.000 €
Nićifora Ninkovića, kuća u nizu, kvalitetne gradnje, atraktivnog izgleda, spratnosti 1/1, sa dva ulaza, u mirnom delu ulice. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa trpezarijsko-kuhinjskim delom (open space), prostranog lux kupatila, spavaće sobe, velike terase i garaže od 65m2, grejanje na klimu, postoji priključak za gas, alu stolarija, u neposrednoj blizini gradskih linija 56, 59, 42, vrtića, škole, supermarketa, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Resnik, komforna kuća sa lepim dvorištem

5.0 | 144m2 | 6.58ari | 165.000 €
U ponudi je komforna kuća sa pet komfornih svetlih soba. Fasada je odlična. Unutrašnjost zahteva malo uređenja. Nalazi se u lepom dvorištu četvrtastog oblika, prekrivenim travom. Grejanje je etažno, na čvrsto gorivo ili na struju. Parcela je uknjižena a kuća nije, ali je izgrađena na osnovu građevinske dozvole. Kuća se nalazi u delu naselja gde su prodavnice i gradski prevoz. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Sunčani breg, prelepa porodična kuća

5.0 | 198.41m2 | 4.4ari | 299.000 €
Funkcionalna porodična kuća sagrađena 2017. god., spratnosti Pr+Ptk, bruto površine 198,41m2, uknjižene 192m2. Plac 4.40 ari, sa letnjikovcem, pušnicom za sušenje mesa, popločanim stazama biber crepom. U prizemlju: kuhinja, trpezarija, kupatilo, prostran dnevni boravak iz koga se izlazi na veliku terasu. Stepenište od kovanog gvožđa iz dnevnog boravka vodi na sprat, sa četiri spavaće sobe (dve sobe sa izlazom na veliku terasu, okrenutoj ka Avali) i kupatilom. Kuhinja i kupatila sa kvalitetnom keramikom, podovi hrastov rustik parket, petokomorna PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, ulazna vrata blindirana, izolacija stiropor 10cm. Struja, voda, gradska kanalizacija priključeni. Razvedeno grejanje sa radijatorima, kotlarnica sa tučanim kotlom na drva, uz malu doplatu može i na pelet. U blizini autobuske stanice, nedaleko od TC Capitol park/Big TC. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije