Dedinje, 102m2, sut, cg, prazan

Šifra nekretnine : 80003

Izdavanje 900 € - Poslovni prostor
102.00 m2CG Suteren/II  Štampaj
Lokacija: VMA Ulica: Raška standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Raška, sut/2, lep atelje pogodan za poslovni prostor (ordinacije, klinike, salone), sastoji se od hodnika, tri sobe (kancelarije), velike ostave (skladišta), kupatila, lepe lođe oko 9m2 koja nije ušla u kvadraturu, na odličnoj lokaciji, uknjižen, slobodan od 01.09.2022., plaćanje jedan mesec unapred+depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Aviv park, 84m2, pr, cg, lux

84m2 | 900 €
Madridska, pr, nov, open space lux poslovni prostor/lokal sa velikim izlogom, nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra i Aviv parka, u novom lux kompleksu Alpha city, kvalitetna fasada sa termoizolacionim staklima, visina plafona 3.8m, cg sa kalorimetrima, mogućnost preuređivanje, parking mesto, za svaku preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Bežanijska Kosa 2, 115m2, sut+pr, cg, uk.

115m2 | 800 €
Nedeljka Gvozdenovića, sut+pr/5, svetao, prostran, potpuno renoviran poslovni prostor sa izlogom okrenutim ka ulici, na odličnoj prometnoj lokaciji, u blizini pijace i autobuskih stajališta, na dva nivoa, prizemlje 50m2 i suteren 65m2, toalet se nalazi na donjem nivou, a na oba nivoa je dodatno izvedena voda, tako da je pogodan za razne delatnosti, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Vračar, 48m2+22m2 dvorište, sut, eg, namešten

48m2 | 590 €
Gospodara Vučića, sut/1, poslovni prostor pogodan za kancelariju, opremljen modernim i izuzetno očuvanim kancelarijskim nameštajem, +22m2 dvorište, mokri čvor, izlog, poseduje klima uređaj, nalazi se u slobodnoj parking zoni, troškovi grejanja su uračunati u cenu zakupa, plaća se samo struja i internet, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije