Kopaonik-Crna glava, informacija o lokaciji

Šifra nekretnine : 80002

Prodaja 224.000 € - Plac
56.00 ari Štampaj
Lokacija: Brzeće 

Plac na Kopaoniku, potez Crna glava, sastoji se od tri manja placa koja čine jednu celinu od 56ari. Moguća gradnja, poseduje informaciju o lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Umčari - Grocka

603ari | 220.000 €
Uknjiženo poljoprivredno zemljište, pravilnog oblika, nalazi se uz auto-put i u blizini pruge, odlična prilika za investiciju, na samo 15km od Ikee, moguća zamena za stambenu jedinicu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Višnjica, gradsko građevinsko zemljište

26.83ari | 230.000 €
Drvarske česme, lep plac pravougaonog oblika na kraju Despotovačke ulice, izvršena je konverzija zemljišta, gradsko građevinsko zemljište, u toku izrada urbanističkog plana. Prilazni put, asfalt 100 m od placa, deljiv na po 14 ari ili 7 ari. uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Obrenovački put, odličan građ.plac

29.73ari | 237.850 €
Odlična parcela, uknjiženo građevinsko zemljište, 3 km od Ade. U nivou visine Obrenovačkog puta. U okolini postoje izgrađeni industrijski objekti. Mogućnost kupovine okolnih placeva ukoliko je potrebna veća površina. Autobuski prevoz prolazi pored placa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije