Šifra nekretnine : 79733

Izdavanje 1.400 € - Stan
91.00 m23.0 SobeCG I/IV  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Beli dvor) Ulica: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, 1/4, lođa, retko u ponudi, stan na odličnoj lokaciji, u blizini ambasada SAD, Iranske, Albanske, odlične strukture, bez nameštaja i opreme, visina plafona 3m, mogućnost adaptacije, proširenja i uzimanja u zakup stana pored od 80m2 uz dogovor, odličan kako za stanovanje tako i za poslovne prostorije (ordinacije, klinike, kancelarije), uredna i održavana zgrada, mogućnost parking mesta u garaži, za svaku preporuku, obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Beograd na vodi, Aria, lux

3.0 | 87m2 | 2.000 €
Bulevar Vudroa Vilsona, 13/20, lift, dve terase, lux, nov, prazan stan u tek useljenoj zgradi ''Aria'' u okvriru kompleksa Beograda na vodi, sunčan, orijentisan zapadno sa pogledom na Savu i stari Savski most, komplet kuhinja, plakari, ostava, garaža, odmah useljiv, obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Beograd na vodi, lux, namešten

3.0 | 91m2 | 2.000 €
Luksuzan stan u najkvalitetnijoj novogradnji. Uz stan je moguće zakupiti i 2 garažna mesta ( 150 eura po mestu). Cena zakupa na duži vremenski period je 1800 eura. Zgrada ima recepciju i obezbedjenje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Centar, namešten

3.0 | 55m2 | 750 €
Odličan, renoviran, funkcionalan stan. Izdaje se namešten. Na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, marketa, škole, pijace. Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe. Ima malu terasu ispred stana. Ulaz iz dvorišta. Zbog konfiguracije terena u stan se spušta 4 stepenika (vidi se na fotografiji). Za preporuku, Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije