Kalenić, renoviran, lux

Šifra nekretnine : 79482

Prodaja 390.000 € - Stan
98.00 m23.5 SobeCG I/VI  Štampaj
Lokacija: Kalenić pijaca Ulica: Cara Nikolaja II novogradnja Telefonskih linija: 1 

U zgradi novije gradnje, kompletno renoviran. Odvojen spavaći blok sa tri velike spavaće sobe, dva mokra čvora.

Prodaje se kompletno namešten, kuhinja sa belom tehnikom, plakari i nameštaj rađeni po meri.

Uz stan se prodaje i garaža u suterenu zgrade po ceni od 30.000 evra. Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar, lux

3.0 | 83m2 | 350.000 €
Luksuzan stan na Vračaru. Sastoji se od prostranih hodnika, dve spavaće sobe, garderobera, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i prostrane lođe sa prelepim pogledom, dnevna soba svetla i prostrana. Stan opremljen najluksuznijim nameštajem (kožna garnitura, hrastov parket, kamin, akvarijum, azmafon izolacija). Dvostrano orijentisan. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar, četvorosobnan stan sa gar. mestom

4.0 | 102m2 | 440.000 €
Lep četvorosoban stan na izuzetnoj lokaciji na Vračaru kod Čuburskog parka. Stan se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni (istočno orijentisan) i spavaći deo (zapadno orijentisan), kuhinje, trpezarije, špajza, dnevne sobe, radne sobe ili dečije sobe, garderobera, kupatila, gostinjskog toaleta, dve spavaće sobe i dve lođe koje nisu uračunate u kvadraturu stana. Stan je izgrađen od visoko kvalitetnih materijala, izolacija je odlična, svuda prirodna ventilacija. Stan je izuzetno topao zimi dok je preko leta veoma prijatno sveže. Plafoni su spušteni sa led rasvetom, aluminijum drvo stolarija a na svim prozorima su tonirane folije. Grejanje je centralno. Prodaje se potpuno opremljen sa garažnim mestom koje je uračunato u cenu. Zgrada veoma lepo održavana, poseduje podrumske prostorije, bešumni lift, video nadzor i interfon. Na par minuta hoda do Kalenić pijace, Hrama, osnovne škole, vrtića, prodavnica, kafića i svega potrebnog za ugodan život. Odlična povezanost linijama gradskog prevoza 19, 21, 22, 29, 83. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Metohijska, u izgradnji, cena sa PDV-om

3.5 | 95m2 | 313.302 €
Objekat u izgradnji. Planirani rok useljenja oktobar 2024. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi, samostalna ili na klackalici. Takođe je moguća kupovina putem stambenog kredita, banka po izboru kupca. Stan sa tri spavaće sobe, dva mokra čvora, terasom i lođom. Dvostrano orijentisan. Terasa se prostire dužinom celog stana. Iznad stana predviđen je kos krov sa tavanskim prostorom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije