Lisović, 35 ari, građevinski plac, uk.

Šifra nekretnine : 79258

Prodaja 12.000 € - Plac
35.00 ari Štampaj
Lokacija: Lisović 

Odličan građevinski plac, u zaseoku Grabovac, oivičen šumom, u vikend naselju, bunarska voda, struja do placa, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Lisović, 10ari, uk.

10ari | 15.000 €
Palih boraca, građevinski plac površine od 10ari, u naseljenom delu, graniči se sa glavnom saobraćajnicom, voda i struja do placa, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Vranić, 10 ari, uk.

10ari | 29.000 €
Velike Dubrave, na uglu raskrsnice sa Ibarskom magistralom, 10 ari placa na kome se nalazi nedovršeni objekat- kuća na sprat koji ima izvedenu vodu i struju, pogodan za firme, stovarišta, magacine, na izuzetnoj lakaciji, uz asfaltiran prilaz, moguć dogovor za korekciju cene, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Lisović, 30ari, uk.

30ari | 45.000 €
Palih boraca, građevinski plac ukupne površine od 30ari, u naseljenom delu, graniči se sa glavnom saobraćajnicom, voda i struja do placa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije