Slavija, 25m2, pr, cg

Šifra nekretnine : 77941

Izdavanje 500 € - Lokal
25.00 m2CG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Slavija Ulica: Nemanjina standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Nemanjina, pr/3, prazan lokal u tržnom centru, izlog dužinom celog lokala, sastoji se iz jedne prostorije i mokrog čvora, pogodan za sve vrste uslužnih delatnosti, fizičko obezbeđenje i video nadzor 0-24h, uknjižen, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • UREĐAJI:Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Učiteljsko naselje, 60m2, pr, eg

60m2 | 500 €
Učiteljska, pr/2, lep lokal, na dobroj lokaciji, lepo sređen, opremljen za frizerski salon ali pogodan i za druge delatnosti npr salon lepote, prodavnica, kancelarija... Lokal je odlično povezan sa ostalim delovima grada, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Blok 44 (Piramida), 25m2, pr, cg, uk.

25m2 | 300 €
Nehruova, pr/1, opremljen kompletno kao frizerski salon, dve stolice, šamponjera i ostala prateća oprema, mokri čvor, izlog, odmah useljiv, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini od 500 Eura, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Kluz, 84m2, pr, cg, lux

84m2 | 1.000 €
Madridska, pr, nov, open space lux poslovni prostor/lokal sa velikim izlogom, nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra i Aviv parka, u novom lux kompleksu Alpha city, kvalitetna fasada sa termoizolacionim staklima, visina plafona 3.8m, cg sa kalorimetrima, mogućnost preuređivanje, parking mesto, za svaku preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije