RIPANJ-Avalska, 128ari, uknjižen

Šifra nekretnine : 69616

Prodaja 135.000 € - Plac
128.00 ari Štampaj
Lokacija: Ripanj 

Avalska, plac od 1,28ha poljoprivrednog zemljišta, delimično pod šumom, ulaz u plac je neposredno uz Avalski put (na ulazu u čaršiju, kod bivše bolnice), front uz ulicu je širine 100m, dubina placa u najdužem delu je preko 200m. Priključci za vodu i struju u neposrednoj blizini, u zadnjem delu ostavljen deo zemljišta za put. Na susednom placu u toku je gradnja apartmanskog kompleksa, u blizini autobuskih linija 405 i 407. Prodaja isključivo celog placa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

KUMODRAŽ, 10ari, uk.

10ari | 100.000 €
Vojvode Stepe, plac na odličnoj lokaciji u zoni porodične gradnje, poseduje sve elemente infrastrukture, pravougaonog oblika, gradsko građevinsko zemljište, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

KUMODRAŽ I, 10ari

10ari | 88.000 €
Božićna, građevinsko zemljište, pogodan plac, pravilnog oblika, zona porodične (individualne) gradnje, mirno okruženje, asfalt, struja, voda, javna rasveta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

KUMODRAŽ - Velefarm, 5,1ar, uk.

5.1ari | 60.000 €
Porodice Trajković, plac površine 5,10ari, pravougaonog oblika, pogodan za izgradnju zgrade ili kuće, poseduje vodu, rešenje o kućnom broju, izgrađen elaborat za cepanje parcele, preme Informaciji o lokaciji može da se gradi Pr+I+Ptk, nalazi se u naseljenom kraju, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije