Mladenovac, plac sa prelepim pogledom

Šifra nekretnine : 89302

Prodaja 21.500 € - Plac
34.00 ari Štampaj
Lokacija: Rajkovac 

Građevinski plac od 34 ara, idealan za kuću ili vikendicu na 5 minuta (3,5km) od centra Mladenovca i 40 minuta od Beograda, pored asfaltnog puta, uknjižen, bez tereta.

Plac stvoren za uživanje, na idealnom mestu, na uzvišici (oko 230m nadmorske visine), pravilnog oblika na blagoj jugozapadnoj padini, sa prelepim otvorenim pogledom na Šumadiju, Oplenac, Venčac, Bukulju i Rudnik kao i na vrh Kosmaja koji je udaljen 10-15 minuta.

Osunčan tokom čitavog dana, pogodan i za voćnjak, vinograd ili baštu, okružen zelenilom. Zbog obilja bagremove šume u blizini, pogodan je i za pčelarenje.

Autobuska stanica gradskog prevoza je udaljena 100m. U blizini se nalazi veći broj prodavnica, a na putu ka centru Mladenovca više velikih trgovinskih objekata (Univer, Lidl, Roda...)

Pored placa prolazi linija gradskog vodovoda kao i elektro-mreža, tako da je dobijanje priključaka za vodovod i EL energiju jednostavno.

Plac ima širok front ka ulici pa ga je moguće podeliti i na manje parcele. Uslovi gradnje optimalni, ima direktan izlaz na javnu saobraćajnicu, spreman za dobijanje građevinske dozvole.

Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Vranić

10ari | 29.000 €
Velike Dubrave, na uglu raskrsnice sa Ibarskom magistralom, 10 ari placa na kome se nalazi nedovršeni objekat- kuća na sprat sa vodom i strujom koji su isključeni. Pogodan za firme, stovarišta, magacine idr. Na izuzetnoj lakaciji, uz asfaltiran prilaz, moguć dogovor za korekciju cene, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Velika Moštanica - Centar

11.54ari | 29.000 €
Uknjižen plac u centru Velike Moštanice. Građevinsko zemljište od 11.54 ara. Ima informaciju o lokaciji. U blizini škole, pošte, gradskog prevoza. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mala Ivanča, za porodičnu gradnju 41,55 ari

41.55ari | 39.000 €
Odličan, uknjižen građevinski plac, u zoni porodične gradnje. Struja i voda sprovedeni do placa. Asfaltirana ulica do placa. U neposrednoj blizini autobuskih stajališta i prodavnica. Na odličnoj poziciji, na samo 30min. od Beograda. Deljiv na dve jednake parcele. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije