Brankova, kuća za adaptaciju

Šifra nekretnine : 89295

Prodaja 250.000 € - Kuća
87.00 m22.80 ari3.5 SobeTA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Zeleni venac Ulica: Brankova stara gradnja Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da vam ponudimo atipičnu nekretninu koja se zaista retko pojavljuje na tržištu.

Kuća sa pravom korišćenja dvorišta od 2,8 ari, nalazi se u urbanom delu grada, ispod Obilićevog, u blizini Zelenog venca i Brankovog mosta.

Kuća je ušuškana između zgrada, pritom je skrivena od pogleda i saobraćajne buke. Pristup placu isključivo pešice (nema kolski prilaz), prolaskom kroz haustor ulične zgrade.

Sastoji se od prizemlja i potkrovlja sa funkcionalno rasporedjenim prostorijama.

Neophodna je kompletna rekonstrukcija i adaptacija.

Objekat je uknjižen na 33m2, ostatak do merene kvadrature 87m2 je predat za legalizaciju.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin, Naselje Braće Nikolić

10.0 | 240m2 | 3.8ari | 250.000 €
Letnja, pr+ptk, nova kuća na 3.80 ari placa, sastoji se od prizemlja i potkrovlja, u prizemlju je sve novo (PVC stolarija, parket, instalacije, keramika, sanitarije), velika natkrivena terasa, garaža i kotlarnica, grejanje je etažno na pelet, a u hodniku i kupatilu je podno, gas je prošao ulicom tako da se može priključiti, rađena je izolacija zidova (stiropor desetka), sprat ima poseban ulaz, ozidan je, ukrovljen i stavljena stolarija, mirna ulica, u blizini okretnica autobusa 601, kao i stajalište mnogih linija gradskog prevoza, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Borča, novija gradnja, lux

5.0 | 246m2 | 5ari | 250.000 €
Petkovačka, spratna dvoetažna porodična kuća novije gradnje, na placu od 5ari, kompletno moderno, sa stilom uređena i luksuzno opremljena, vodeći računa o svakom detalju, sa velikim prostorijama, funkcionalnog rasporeda, ulaznom natkrivenom verandom. U prizemlju je smešten dnevni boravak, radna soba, kuhinja, trpezarija, prostrano kupatilo, hodnik i garderober. Na gornjoj etaži su tri velike spavaće sobe (jedna ima izlaz na veliku terasu i prostrano kupatilo), u sklopu kuće je kotlarnica (eg na pelet), spremište za ogrev, garaža sa vratima na daljinsko upravljanje+parking mesto, letnjikovac, dvorište je ograđeno betonskom ogradom sa svih strana, sa dva ulaza (kolski i glavni sa interfonom), uređeno sa izbetoniranim stazama, rasvetom, dekorativnim kamenjem i biljem. Kuća je izolovana Demit fasadom, kvalitetna stolarija sa roletnama i komarnicima, dobro osvetljena, opremljena savremenim nameštajem i tehnikom (ugrađeni delovi rađeni po meri ostaju kupcu), priključena na gradski vodovod, odmah useljiva, bez ikakvih ulaganja, retko u ponudi, za svaku preporuku, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Pančevo Margita

8.0 | 309m2 | 7.36ari | 240.000 €
Na lepom placu punom zelenila nalazi se kuća spratnosti prizemlje i potkrovlje. Čine je tri celine od kojih dve imaju zajednički ulaz a jedna sopstveni. Sve celine imaju prizemlje i potkrovlje koje je visoko te u potkrovlju imaju i galerije ili izlaz na tavan. Neobičnog dizajna sa drvenim prozorima rađenim po meri, unutrašnjim drvenim stepenicama, puno staklenih površina koje gledaju na uređeno dvorište. Jedna celina je potpuno renovirana starija kuća a druge dve su izgrađene i useljene 2003. godine. Kuća poseduje 5 kupatila, 2 toaleta. U dve stambene celine instalirani su radijatori a u dvorištu je gasni priključak. Trenutno su opcije grejanja na struju putem električnih uređaja ili na čvrsto gorivo. Kuća je na jednom brojilu, jednom vodomeru i gradskoj kanalizaciji. Ispred većeg dela kuće je lep trem. U dvorištu su dve šupe (jedna uknjižena na 8m2), česma i započeta garaža sa sopstvenim ulazom i kapijom. Lokacija nedaleko od velikog Gomeksa, stanice gradskih linija prevoza, železničke stanice i buduće glavne autobuske stanice. Ulica je saobraćajno slabo prometna te je mir zagarantovan. Stambene jedinice su 82,69m2 +113,98m2 +112.48m2 ukupno 309,15m2 neto kvadrata. Uknjiženo 200m2 1/1, može na kredit. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije