Šifra nekretnine : 88988

Prodaja 107.800 € - Stan
77.00 m23.0 SobeEG I/IV  Štampaj
Lokacija: Gornji Grad u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici.

Zgrada u izgradnji, useljiva krajem leta.

Agencijska provizija za kupca 2%.

Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Margita, u izgradnji

3.0 | 76m2 | 105.840 €
Stan u izgradnji. Zgrada useljiva krajem leta. Na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo, Kotež 2

3.0 | 65m2 | 110.000 €
Na Kotežu u najperstižnijoj novogradnji, na odličnoj poziciji nalazi se trosoban apartman. Opremljen smart sistemom, podnim grejanjem, automatskim roletnama, blindiranim vratima.Kvalitetan hrastov parket. Dve spavaće sobe (jedna sa garderoberom), prostran dnevni boravak, terasa. Kvalitetan bešumni lift, video nadzor, Mitsubishi inverter klima. Blizina svih neophodnih sadržaja. Garažno mesto sa koga se direktno liftom dolazi do stana prodaje se zasebno za 8.000e. Kompleks poseduje sopstveni zeleni prostor. Stan uknjižen 1/1. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo, kvalitetna starogradnja

3.0 | 97m2 | 112.000 €
U neposrednoj blizini reke i keja smešteno je naselje koje je na 10 minuta hoda od strogog centra grada tako da je laka dostupnost svih gradskih sadržaja. Na poslednjem spratu se nalazi izuzetno sunčan, trostrano orijentisan stan. Poseduje veliki dnevni boravak, dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo, veliki garderober prostor, kuhinju sa trpezarijom, špajz, dve velike terase koje nisu ušle u kvadraturu. Veća terasa je natkrivena, sa novim ploćicama i hidroizolacijom. U dnevnoj sobi hoblovan i lakiran parket. U jednoj spavaćoj sobi nov PVC prozor i laminat. Iz hodnika i druge spavaće sobe postoje izlazi u pripadajuću veću prostoriju koja može da se iskoristi. Krova konstrukcija zgrade je trenutno u radovima, postavlja se nova. Grejanje je centralno preko gradske toplane. Stan ima dve klime od kojih je jedna inverter. Veliki javni parking van zone naplate. Stan je uknjižen i useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije