Stara Misa, dve stambene celine

Šifra nekretnine : 88331

Prodaja 85.000 € - Kuća
133.00 m22.30 ari10.0 SobeTA Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Stara Misa standardna Telefonskih linija: 1 

Kuća se sastoji od dve celine sa odvojenim ulazima, praktično dve kuće spojene prostranom terasom.

Jedna celina je prizemna i renovirana. Novo kupatilo, novi prozori, vrata, na podu laminat, spoljna fasada i novi oluci. Od prostorija terasa, kupatilo, dve spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom, odvojena kuhinja koja ima pomoćnu prostoriju koja služi kao ostava i tehničku prostoriju gde je mašina za veš.

Druga celina u prizemlju ima prostranu garažu, ostavu otvorenog tipa i zatvorenu pomoćnu prostoriju. Sprat čini dnevni boravak sa kuhinjskim delom i kupatilo. Potkrovlje čine dve spavaće sobe i garderober koji može da se prenameni u toalet jer ima dovodne instalacione cevi.

Ova celina je dvostrano orijentisana i osunčana tokom celog dana. Odmah je useljiva.

Trenutno se greju na ta peć. U obe kuće su u svim prostorijama radijatori a gas prolazi ulicom.

Postoji i suterenska tehnička prostorioja gde je nekada bio kotao na čvrsto gorivo i može opet da opredeli buduće stanare na ovaj vid centralnog grejanja obe kuće.

Kolski ulaz kroz malo dvorište u kome se nalazi i česma. Obe kuće imaju klime.

Pogodno kako za veće porodice tako i za izdavanje.

Šoping mol je udaljen 10 minuta. Miran deo grada.

Vlasništvo 1/1, uredno uknjiženo.

Agencijska provizija za kupca 2%.




Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kačarevo, povoljna ponuda

6.0 | 226m2 | 6.54ari | 115.000 €
Nadomak Pančeva, u centru Kačareva nalazi se renovirana kuća spratnosti pr+1+ptk na 6.5 ari placa. Prizemlje i sprat imaju zasebne ulaze i mogu funkcionisati kao dve nezavisne celine. Prizemlje ima jednu terasu a spratni nivo dve terase. Potkrovlje je u sivoj fazi ali ima razvedene strujne, vodovodne i gasne instalacije. Kuća je priključena na gas a grejanje je preko gasnih peći u svakoj sobi. Na kući su novi PVC prozori sa roletnama i komarnicima. Voda je pijaća i preko novog gradskog sistema. Na placu postoje još dve šupe, garaža, kolski ulaz. Na 200 metara od centra sela i svih sadržaja. Uknjižena 1/1. Moguća prodaja sa svim stvarima kao i zamena za stan u Beogradu, Pančevu ili za auto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća u lepom kraju

10.0 | 216m2 | 2.42ari | 135.000 €
Kuća se nalazi u mirnoj ulici, blizu prodavnice, pekare, obdaništa. Iza kuće je velika zelena površina sa dečijim igralištem. Sastoji se od prizemlja i sprata. U prizemlju je garsonjera od 35m2. Sprat čine tri spavaće sobe, dva kupatila, dnevni boravak sa trpezarijom i odvojena kuhinja, kao i velika terasa 3x7 m koju natkriva postojeći krov. Potkrovlje je u sivoj fazi sa razvedenom strujom, vodom i krovnim prozorima (badžama). Deli se po sredini, sa mogućnošću formiranja dva dvosobna stana. Kuća je izolovana sendvič sistemom. Grejanje je etažno. Garaža je 3,5x12 m sa kanalom. Uknjižena na 97m2, mereno 216m2. Moguća zamena za nekretninu na selu ili stan, uz doplatu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Margita, blizina centra

4.0 | 101m2 | 1.5ari | 140.000 €
Kuća uknjižene površine 48m2, stvarne površine 101m2. Prizemlje: hodnik, kupatilo, veća spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, špajz, dnevna soba sa trpezarijskim delom. Sprat: kupatilo (bez sanitarija), dve spavaće sobe. Grejanje etažno, gas prošao kroz ulicu. U neposrednoj blizini centra grada, kod OŠ, obdaništa, Doma zdravlja, dečijeg igrališta, marketa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije