Šifra nekretnine : 86253

Prodaja 410.000 € - Stan
138.00 m24.0 Sobepodno Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Lisičji Potok Ulica: Slavka Ćuruvije standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2001 

Duplex koji na oba nivoa čini ukupnu kvadraturu od 218m2 u zgradi izgrađenoj 2001., (nove elektroinstalacije, pvc, pločice u kuhinji i dnevnom boravku).

Donji nivo: veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, ostavom, ozidanim prostorom od 22m2 pogodnim za razne namene, grafitno podno grejanje.

Gorni nivo: tri velike spavaće sobe (dve sa izlazom na terasu od oko 24m2, koja vodi u staklenik od 26m2 idealan za odmor), prostrano kupatilo, etažno grejanje, parket od punog drveta.

Stanu pripada dvorište od 28m2 puno zelenila, dva parking mesta, klima, video nadzor.

U blizini pijace, marketa, idealna lokacija u elitnom delu, gradske linije 34, 42. Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Bašta, Parking (više mesta), Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija, Podno grejanje
  • UREĐAJI:Klima, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Hram, lux, namešten, sa garažom i parking mestom

4.0 | 125m2 | 500.000 €
Odličan, sunčan, dvostrano orijentisan, lux stan, sa pogledom na Hram Sv. Save. Uknjižen bez tereta. Za svaku preporuku, retko u ponudi. Novija kvalitetna granja 2012. Fasada i ulaz čisti i uredni. Lift ide do garažnih mesta. Garažno mesto + parking mesto u dvorištu, uključeni u cenu. Ima tri spavaće sobe orijentisane istočno, dnevnu sobu sa kuhinjom, špajzom i trpezarijom ka zapadu, dva mokra čvora, prostrane dve terase (jedna sa tendom sa elektro motorom). Lux opremljen, nameštaj ostaje u stanu. Svaka soba ima klimu i ugradne kvalitetne ormane. Odlična stolarija alu-drvo. Centralno grejanje sa kalorimetrima (troškovi po potrošnji). Stan na celom spratu, sa ostavom u hodniku. Iznad stana je tavanski prostor. Odlična lokacija, u blizini prevoza, škole, fakulteta. Miran kraj, odličan za život, pogodan i za poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski trg, polusalonac, sa parking mestom

2.5 | 76m2 | 229.000 €
Stan na idealnoj, atraktivnoj lokaciji, na 50m od Nemanjine ulice i Savskog Trga. Uknjižen na 76m2+3m2 terasa, na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Izuzetne strukture, dvostrano orijentisan. Odvojena velika kuhinja sa trpezarijom (izlaz na terasu). Kompletno renoviran, vodo i elektro instalacije, kupatilo sa odvojenim delom funkcioniše kao gostinjski toalet. Spoljna stolarija sa duplim all season staklima i osmokomornim profilima, hoblovan parket, nova keramika. Zgrada održavana, sa urednim hodnicima i renoviranim liftom. Ima pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade, s'obzirom na lokaciju predstavlja pravu retkost. Odličan za porodicu, ili kao investicija za dnevno i mesečno izdavanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dedinje, kod Pinka

1.5 | 53m2 | 191.000 €
Rajka Mitića, 5/5, lift, lođa, u ponudi lep, funkcionalan stan, u mirnoj ulici na Dedinju, u kvalitetnoj dobro održavanoj zgradi, u izvornom stanju, lako adaptibilan u dvoiposoban, veliki pripadajući podrum od 12m2, ispred zgrade parking za stanare, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije